Jeziva scena iz gradskog prevoza: Manijak se samozadovoljava pred decom - odranije poznat po seksualnom uznemiravanju! (VIDEO)

05.02.2023

12:37

1

Autor: Lj. S.

Zamoliću sve nadležne da reaguju i da ga uhapse - piše u opisu videa

Jeziva scena iz gradskog prevoza: Manijak se samozadovoljava pred decom - odranije poznat po seksualnom uznemiravanju! (VIDEO)
Manijak se samozadovoljava u gradskom prevozu - Copyright printscreen/instagram/serbialive_beograd

Jeziva scena iz beogradskog autobusa, koji saobraća na liniji 45, zabeležena je u petak, 3. februara, kada je nepoznati muškarac, naočigled ostalih putnika u autobusu, počeo da masturbira u blizini dece

Kako se navodi u video-snimku objavljenom na društvenim mrežama, on je počeo da se samozadovoljava pred decom koja su sedela prekoputa njega u autobusu. 

- Deca su snimila ovog pedofila u autobusu 45. Zamoliću sve nadležne da reaguju i da ga uhapse, jer ako ga ja nahvatam, to što drži u ruci nabiću mu usta i onda ću ga odvesti u policijsku stanicu da ga prijavim - navedeno je u opisu ovog videa.

U komentarima su građani pisali kako taj muškarac vrlo često seksualno uznemirava devojke po gradskom prevozu. 

Videvši snimak iz autobusa, pojedine devojke, koje su bile žrtve ovog seksualnog predatora, napisale su u kakvim su se neprijatnim situacijama našle sa njim.

- Ova osoba živi negde u Prvomajskoj ulici. Godinama je po autobusima smarao devojke, ja sam jedna od njih. Ranijih godina je kulturno prilazio, nakon toga je bio sve bezobrazniji. Nakon toga vas neprijatno gleda, onda u gužvi postavi ruku na vašu zadnjicu i evo sad je došlo do ovoga. Dokaz da se ovakvi bolesni ljudi grade nereagovanjem nadležnih organa. Sigurna sam da je više puta prijavljivan, ali očigledno mu niko ne može ništa. Je l’ treba da čekamo da krene, ne daj Bože, na veći stadijum, pa nekoga siluje - napisala je jedna devojka.

Još jedna žena, koja je bila žrtva istog čoveka, napisala je da je, takođe, imala neprijatnu situaciju.

- Pratio me je po celom autobusu. U jednom momentu, kad sam izvadila telefon i kontaktirala supruga, izašao je na sledećoj stanici. U međuvremenu je vadio paklu cigareta i gurao u nju neku crnu spravu nalik nožu - objasnila je ona.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike