Istražitelji pronašli delove drona na mestu eksplozije u Kirejevsku kod Tule: Detonacija oštetila osam kuća i ostavila krater (VIDEO)

26.03.2023

20:12

0

Autor: M. Vu.

Na mestu eksplozije u Kirejevsku, istražitelji su otkrili olupinu ukrajinske bespilotne letelice Tu-141 Striž

Istražitelji pronašli delove drona na mestu eksplozije u Kirejevsku kod Tule: Detonacija oštetila osam kuća i ostavila krater (VIDEO)
Delovi drona koji je pao nedaleko od Moskve - Copyright Foto:Printskrin/mash

Istražitelji su pronašli olupinu ukrajinske bespilotne letelice Tu-141 „Striž“ na mestu eksplozije u  gradu Kirejevsku u Tulskoj oblasti , ovo prenosi TASS pozivajući se na agencije za sprovođenje zakona.

- Na mestu eksplozije u Kirejevsku, istražitelji su otkrili olupinu ukrajinske bespilotne letelice Tu-141 Striž - rekao je agenciji zvaničnik za sprovođenje zakona.

Ranije su agencije za sprovođenje zakona saopštile da je ukrajinski izviđački dron Tu-141 „svift“, punjen municijom, izazvao eksploziju u Kirejevsku kod Tule.

 

 

 

Prema poslednjim informacijama povređene su tri osobe.

Prema pisanju kanala Shot Telegram, u eksploziji je oštećeno najmanje osam privatnih kuća i višespratnica. Takođe se navodi da je, prema preliminarnim informacijama, u gradu pao dron .

Kasnije je Komitet za regionalnu bezbednost Tulske oblasti saopštio da u ovom trenutku nema pretnje po bezbednost stanovništva i infrastrukture.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike