Rafali odjekivali Tiranom! Pucano u kafiću, ubijena jedna žena, a među ranjenima i dete

13.03.2023

07:50

0

Autor: J. S. J.

Rafali odjekivali Tiranom! Pucano u kafiću, ubijena jedna žena, a među ranjenima i dete
Copyright printscreen/youtube/RTV Klan

Tirana je u nedelju uveče šokirana veoma teškim kriminalnim događajem.

Naime, u pucanjavi u jednom kafiću u Tirani ubijena je žena koja je bila zaposlena u tom lokalu, a još pet osoba je ranjeno.

Počinioci su ispalili rafale u pravcu lokala, u kojem se nalazilo više lica. U pucnjavi je ubijena radnica lokala, državljanka Mimoza Paja, stara oko 50 godina, dok je povređeno još 5 osoba: građani S.M., 50 godina, A.M., 42 godine, E.S., 47 godina, E.B., 45 godina. godine, G. Š., 55 godina, koji su pod nadzorom lekara. Takođe, povređena je i desetogodišnja devojčica kojoj su se u ruku zabile krhotine stakla.

Policija je potvrdila da je lokal u kojem se dogodio težak incident u vlasništvu građanina Fatjona Muratija, sa krivičnim dosijeom. On je uhapšen u oktobru prošle godine nakon što je tražen zbog posedovanja arsenala oružja koje je policija zaplenila 13. jula.

Među povređenima je i građanin Sahit Murati, koji je stric Fatjona Muratija sa ranijim kriminalnim dosijeima i prema prvim podacima, veruje se da je on i bio meta.

Formirana je posebna istražna komisija koja istražuje ovaj napad. Takođe i Tužilaštvo radei na rasvetljavanju događaja, navodi albanski poretal" A2news.com"

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike