Žena ubila ukućane, među njima i sopstvenog sina, pa presudila sebi! Policija bila pred vratima dok se sve odigravalo

11.03.2023

17:03

0

Preživela je samo njena ćerka, koja je u teškom stanju prebačena u bolnicu

Žena ubila ukućane, među njima i sopstvenog sina, pa presudila sebi! Policija bila pred vratima dok se sve odigravalo
Ilustracija - Copyright Pixabay

Žena iz Ohaja ubila je svog sina, muža i oca prošlog meseca pre nego što je uperila pištolj u sebe dok su služenici pokušavali da joj uruče obaveštenje o deložaciji, saopštila je policija.

Kancelarija šerifa okruga Klermont veruje da je Tereza Kejn (46) ubila Itana Kejna (13), Stiven Kejna (50) i Vilijama Feltona (74).

Samanta Kejn (20), koju je policija identifikovala kao Kejnovu ćerka, takođe je teško povređena u pucnjavi, saopštila je policija.

Policajci su došli u dom okruga Klermont 27. februara u 9.41 da bi uručili „nalog o iseljenju“, kojim banka banka preuzima kuću kao svoj posed, rekao je glavni zamjenik Kris Straton za En-Bi-Si njuz.

- Prilikom približavanja kući čulo se više pucnjeva iz unutrašnjosti nje. Ponovljeni pokušaji da se kontaktiraju stanari bili su neuspešni i Šerifov tim za specijalne reakcije na kraju je ušao - navodi se u saopštenju iz kancelarije šerifa okruga Klermont.

Vlasti su u kući pronašle pet žrtava na koje je pucano iz vatrenog oružja, od kojih su četiri mrtve, a jedna živa. Živa žrtva, kasnije identifikovana kao Kejnova ćerka Samanta, prebačena je u oblasnu bolnicu gde je „u kritičnom, ali stabilnom stanju", saopštila je policija.

Zasnivajući svoju pretpostavku na preliminarnim obdukcijskim izveštajima, službenici veruju da je Kejn ubila tri člana svoje porodice i povredila ćerku pre nego što je umrla od samonanete rane iz vatrenog oružja i da se sve odigralo dok su policajci bili na licu mesta da uruče obaveštenje o deložaciji.

Nije potpuno jasno šta je bio motiv Kejnove.

- Samantin oporavao mogao bi da pruži važne informacije o ovom užasnom incidentu koje bi mogle da pomocgnu detektivima da daju odgovore o motivu, koji je i dalje pod istragom - saopštila je šerifova kancelarija.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike