Što se bahatio, bahatio se: Kralj Čarls odbio da plaća hirove svog brata Endrua

12.03.2023

00:55

0

Ozloglašeni član kraljevske porodice nekoliko godina je koristio usluge jogija i svake godine je podnosio zahtev da monarh potpiše trošak

Što se bahatio, bahatio se: Kralj Čarls odbio da plaća hirove svog brata Endrua
Princ Endru i kralj Čarls - Copyright Profimedia

Britanski kralj Čarls III odbio je u subotu zahtev princa Endrua da plati usluge lečenja indijskog gurua koje koštaju 36.250 evra godišnje.

Već nekoliko godina unazad vojvoda od Jorka je podnosio zahtev da se iz kraljevskog budžeta izdvoje sredstva kako bi se platile usluge njegovog jogija, ali će sada morati da ih plati sam, objavio je britanski portal "Ekspres".

Kako ovaj medij navodi, kralj Čarls III navodno odbija da plati 36.250 evra za indijskog iscelitelja princa Endrua jer hoće da ostvari što više ušteda u kraljevskom budžetu. 

Ozloglašeni princ Endru je nekoliko godina koristio usluge jogija i svake godine je podnosio zahtev da monarh potpiše trošak, što je njegova majka kraljica Elizabeta II bez sumnje radila, rekli su izvori za "Ekspres".

U poslednjih nekoliko meseci pokazalo se da Čarls nije tako blagonaklon prema svom bratu kao što je bila njihova majka, što se pokazalo kada mu je zabranio da ima kancelariju u Bakingemskoj palati i naložio mu da iznese svoje stvari iz njenih prostorija nakon navoda o silovanju maloletnice i povezivanja sa pedofilom Džefrijem Epstajnom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike