Princeza Šarlot je najbogatije dete kraljevske porodice: Od nje se na internetu više pretražuju samo dva poznata deteta

18.02.2023

12:19

0

U medijima je njena majka, princeza od Velsa, često hvaljena zbog svog osećaja za stil, što je, po svemu sudeći, prenela i na ćerku

Princeza Šarlot je najbogatije dete kraljevske porodice: Od nje se na internetu više pretražuju samo dva poznata deteta
Copyright AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Britanska princeza Šarlot, koja je treća u redu za presto, posle svog oca princa Vilijama i brata princa Džordža, najbogatije je dete kraljevske porodice.

Ona važi za najbolje obučeno kraljevsko dete i najotmenije dete poznatih ličnosti, verovatno zahvaljujući svojoj majci Kejt Midlton.

U medijima je njena majka, princeza od Velsa, često hvaljena zbog svog osećaja za stil, što je, po svemu sudeći, prenela i na ćerku.

U istraživanju koje je sprovela kompanija „Electric Ride on Cars", u okviru kog je proicenjivano bogatstvo najpoznatije dece slavnih ličnosti sveta, zaključeno je da je princeza Šarlot najbogatije dete na svetu „sa ukupnim bogatstvom od 3,6 milijardi funti (4,4 milijarde dolara)".

- Iako je njena neto vrednost opala za 12 odsto od 2021. godine, ona i dalje nadmašuje svog starijeg brata princa Džordža, očigledno zbog „efekta Kejt Midlton“, koji podrazumeva da modni izbori kraljevske porodice mogu imati ogroman uticaj na modne trendove - navodi se u zaključku studije.

Ista kompanija je prethodno ispitala Gugl pretrage da bi videla broj priča u vezi sa modom napisanih o mladoj slavnoj ličnosti.

Profimedia
 

Prvo mesto zauzima ćerka Kim Kardašijan i Kanjea Vesta, Nort Vest, a iza nje je sin Vila Smita - Džejden Smit.

Troje kraljevske dece je sledeće na listi, a princeza Šarlot je pobedila svoja dva brata, princa Džordža i princa Luj, zauzevši treće mesto.

- Drugo dete princa i princeze od Velsa ušlo je u top tri sa ocenom stila od 9,4. Princeza Šarlot ima veoma formalan stil, koji se uglavnom sastoji od elegantnih haljina ili kombinacije polo majice i džempera. Takođe se često viđa da nosi Ralf Loren, koji je izgleda omiljeni brend kraljevske porodice - navode istraživači.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike