Princeza Šarlot učila brata šta da radi na sahrani kraljice Elizabete II: Budući kralj je pomno slušao mlađu sestru (VIDEO)

19.09.2022

17:29

0

Njih dvoje su sve vreme bili jedno uz drugog tokom svih ceremonija koje su se danas održale

Princeza Šarlot učila brata šta da radi na sahrani kraljice Elizabete II: Budući kralj je pomno slušao mlađu sestru (VIDEO)
profimedia-0724210745 - Copyright Profimedia

Deca princa i princeze od Velsa, princ Džordž i princeza Šarlot, prisustvovali su danas sahrani svoje bake, kraljice Elizabete II. Javnost je bila iznenađena kada su sve obavestili da će i oni biti uključeni u ceremoniju.

Njih dvoje su privukli veliku pažnju, a sve vreme su bili jedno uz drugog. Dok su čekali da povorka prođe pored njih kod Velingtonskog luka, bilo je onih koji su primetili da je Šarlot učila starijeg brata, inače budućeg kralja, šta treba da radi.

U kratkom videu, sedmogodišnja Šarlot govori nešto brata, te mu, što se može videti, kaže "Moraš da se pokloniš". Dok mu je davala instrukcije, on ju je pomno slušao i klimao glavom.

Inače, ovo nije prvi put da Šarlot vodi računa o tome šta njena braća rade. Tokom proslave kraljičinog platinastog jubileja, Šarlot je smirivala mlađeg Luja, ali i opominjala brata Džordža da se ne naslanja na balkon dok je trajala himna.

Šarlot je danas na sahrani svoje prabake nosila crni kaput i crni šešir, što je bilo prvi pit da je viđena sa ovim aksesoarom na glavi. Pored toga, ona je imala i broš u obliku potkovice, kojim je na poseban način odala počast pokojnoj kraljici, s obzirom na to da joj ga je baš ona i poklonila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike