Adrijana (14) izvršila samoubistvo posle brutalnog napada u školi: Četiri tinejdžerke idu na sud, otac tvrdi da su je one ubile (VIDEO)

11.02.2023

14:18

0

Kuč veruje da je njegova ćerka digla ruku na sebe zbog brutalnog maltretiranja

Adrijana (14) izvršila samoubistvo posle brutalnog napada u školi: Četiri tinejdžerke idu na sud, otac tvrdi da su je one ubile (VIDEO)
Copyright Privatna arhiva

Četiri tinejdžerke iz Nju Džerzija optužene su za brutalni napad koji je, prema rečima porodice, naterao 14-godišnju Adrijanu Kuč da sebi oduzme život.

Jedna je optužena za teški napad, druga za uznemiravanje, a dve za zaveru da počine teški napad, rekao je u petak tužilac okruga Oušn Bredli D. Bilhimer za En-Bi-Si njuz.

- Svakoj maloletnici i njihovim starateljima dostavljena je kopija žalbe i pušteni su do budućih pojavljivanja pred sudom - rekao je Bilhimer.

Iako imena učenica nisu objavljena, verovatno su to četiri devojke koje su prethodno suspendovane iz srednje škole i optužene za mnogo manje zločine - tri su prvobitno bile kažnjene zbog krivičnog dela trećeg stepena, a četvrta je optužena za izazivanje nereda.

U snimku koji kruži društvenim mrežama vidi se kako devojke napadaju Adrijanu u hodniku srednje škole dok šeta sa dečkom i počinju da je udaraju.

Prilikom napada koji se desio 1. februara devojke su šutirale i šakama udarale nesrećnu tinejdžerku i vukli je kroz hodnik vređajući je sve vreme.

Prema rečima Adrijaninog oca, jedna od devojaka koje su snimile napad poslala je Adrijani poruku u kojoj joj se ruga jer je prekrivena krvlju.

Adrijana je sebi oduzela život u ormaru u svom domu u gradu Berkli nekoliko sati nakon što joj je ova poruka stigla.

- Koristili su video da nastave da je uznemiravaju, zastrašuju i ismevaju je - rekao je Majkl Kuč za Post frajdej.

Kuč veruje da je samoubistvo njegove ćerke podstaknuto brutalnim maltretiranjem, koje se nastavilo čak i nakon njene smrti, pošto je jedna od tinejdžerki uključenih u napad poslednjih nekoliko dana objavljivala neadekvatne postove na Snepčetu.

Više od 200 učenika protestovalo je ispred škole u ​​petak zbog navodnog propusta okruga da reaguje - škola nije pozvala policiju ili hitnu pomoć nakon napada na Adrijanu, uprkos tvrdnji njenog oca da se onesvestila i da je imala modrice.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike