Ko je misteriozna prijateljica Ane Volš? Optužena da je prevarila jednu porodicu za skoro tri miliona dolara!

06.02.2023

22:23

0

Prema njenoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuku, Bardi je biznismenka, koja se bavi nekretninama i motivacioni je govornik

Ko je misteriozna prijateljica Ane Volš? Optužena da je prevarila jednu porodicu za skoro tri miliona dolara!
Ana Volš - Copyright Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Pamela Bardi, žena koja tvrdi da je prijateljica Ane Volš, Srpkinje nestale u Masačusetsu, trenutno je pod istragom zbog optužbi da je naterala osobu sa demencijom da potpiše ugovor o imovini vrednoj skoro tri miliona dolara.

Prema njenoj stranici na društvenoj mreži Fejsbuku, Bardi je biznismenka, koja se bavi nekretninama i motivacioni je govornik. Takođe, ona je predsednica firme za nekretnine "The Mosche Group".

U jednoj od njenih objava na Fejsbuku, Pamela je povodom nestanka Ane Volš spomenula svoju "mentorku", koja je 2020. godine umrla pod navodno sumnjivim okolnostima.

Tu informaciju preneli su i američki mediji.

Stvar se zakomplikovala kada je sin Džudit Benmoše, Danijel, tužio Bardi pred sudom u Norfolku, rekavši da je ona iskoristila demenciju njegove majke i njegov alkoholizam da ih ubedi da prepišu na nju kuće u Bruklinu i Zapadnom Roksberiju. 

Prema tužbi, Bardi je namerno postajala bliska sa Džudit dok se njeno zdravlje pogoršavalo zbog demencije. Navodno ju je ubedila da potpiše akte u julu 2020, samo četiri meseca pre nego što je umrla.

Kuća je vredna 2,5 miliona dolara, ali Bardi je imala poteškoća da je renovira jer se nalazila u istorijskom okrugu.

Ona je imovinu u Bruklinu prebacila na preduzeće koje je osnovala pod nazivom "Lady B LLC" u aprilu 2021, jedno od najmanje devet preduzeća koje je osnovala.

Takođe, Pamela je optužena da je zaplenila sve bankovne račune Džudit Benmoše i dragocene antikvitete. S druge strane, kako se navodi u tužbi, Danijel nije dobio skoro ništa.

Veza između Pamele i Ane

Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš

Iako se Pamela više puta pojavljivala u američkim medijima i govorila o nestaloj Ani tvrdeći da su njih dve prijateljice, zanimljiva je informacija da njih dve nikada nisu bile prijatelji na Fejsbuku.

Takođe, na Aninom profilu nema fotografija Pamele, a inače je bila veoma aktivna na mrežama i stalno je objavljivala fotografije sa prijateljima i kolegama. 

Takođe nema ni Aninih slika na Pamelinom profilu, a ona je, inače, uklonila sve objave od 2007. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike