Apel Aninih prijateljica usred istrage: Dajte nam da čuvamo decu, skupljamo novac da majka Milanka što pre stigne!

11.01.2023

21:33

0

Autor: 24sedam

Nataša Skaj i Pamela Bardi, koje su Anine bliske prijateljice, rekle su da veruju da bi deca mogla da budu smeštena u hraniteljstvo već u toku nedelje i potencijalno da se raziđu

Apel Aninih prijateljica usred istrage: Dajte nam da čuvamo decu, skupljamo novac da majka Milanka što pre stigne!
Ana Volš ubijena, muž raskomadao telo - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Prijateljice nestale Ane Volš mole službe za zaštitu dece da im dozvole da brinu o njena tri sina kako ih ne bi smeštali u hraniteljstvo, gde bi eventualno mogli da budu razdvojeni.

Ana Volš, koja je nestala iz svog doma u Kohasetu u Masačusetsu na Novu godinu, ima troje dece mlađe od šest godina.

Odeljenje za decu i porodice Masačusetsa brine o deci od nedelje, kada je njihov otac i Anin suprug Brajan uhapšen i optužen za ometanje istrage.

Nataša Skaj i Pamela Bardi, koje su Anine bliske prijateljice, rekle su da veruju da bi deca mogla da budu smeštena u hraniteljstvo već u toku nedelje i potencijalno da se raziđu.

- Ana je nestala pre 11 dana. Šanse da je pronađemo su male, ali moramo da brinemo o njenoj deci. To bi trebalo da bude naš prioritet - rekla je Skaj za Foks njuz.

Međunarodna zajednica u oblasti Nove Engleske, uključujući porodice čija deca se povremeno druže sa Aninom, žele da brinu o njima dok Anina mama ne dođe u Sjedinjene Države iz Srbije.

Skaj, koja je osnivač neprofitne organizacije "Sky International Center", koristi položaj da pomogne u prikupljanju sredstava za let Anine mame iz Srbije u Masačusets.

Anina majka, Milanka Ljubičić, rekla je da ju je ćerka zamolila da dođe u posetu samo nedelju dana pre nego što je nestala. Milanka ima i ćerku u okolini Toronta, Aleksandru Dimitrijević.

- Sigurni smo da je socijalna služba jednako zabrinuta za Anine dečake kao i mi, ali moramo da se uverimo da su oni u privatnoj kući i da komuniciraju sa svojim prijateljima. Molimo socijalne službe da nam dopuste da se brinemo o njima i da ih ne daju na hraniteljstvo. Samo tako možemo pomoći Aninoj deci.

U međuvremenu, potraga se nastavlja za Anom Volš, 39-godišnjom majkom i direktorkom za nekretnine, koja nije viđena od Nove godine.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike