"Znam da joj se dogodilo nešto užasno": Prijatelji Ane Volš pripremaju se da čuju jezive detalje na današnjem ročištu njenom suprugu Brajanu

18.01.2023

09:54

0

Očekuje se da će Brajan Volš pojaviti danas u Okružnom sudu u Kvinsiju

"Znam da joj se dogodilo nešto užasno": Prijatelji Ane Volš pripremaju se da čuju jezive detalje na današnjem ročištu njenom suprugu Brajanu
Ana i Brajan Volš - Copyright Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic

Prijatelji Ane Volš koju je, kako se sumnja, ubio njen suprug Brajan Volš u Kohasetu u Masačusetsu, pripremaju se za jezive detalje koje bi mogli čuti danas na sudu, gde bi on trebalo da bude saslušan po ovim optužbama, prenose lokalni mediji.

Tužilaštvo okruga Norfolk objavilo je juče da se Brajan Volš, koji je 8. januara uhapšen zbog ometanja istrage tokom potrage za njegovom ženom, sada sumnjiči za njeno ubistvo.

Foto: Printskrin/Fejsbuk/Ana Ljubicic
Ana Volš

Izvor za sprovođenje zakona rekao je za "Boston 25 Njuz" da će se Brajan takođe suočiti sa optužbom za neprikladan transport tela.

Očekuje se da će pojaviti u danas u Okružnom sudu u Kvinsiju.

Tužioci nisu konkretno naveli koji su dokazi doveli do novih optužbi uoči predstojećeg pojavljivanja pred sudom.

- Znam da joj se dogodilo nešto užasno s obzirom na dokaze koje smo čuli o testeri, krvi i nožu - rekla je Pamela Bardi, prijateljica Ane Volš.

Prinstcreen /Facebook/anawalshe
Ana i Brajan Volš

Dodala je da je imala neprijatan osećaj u stomaku i da je znala da nešto nije u redu.

Anin prijatelj rekao je za ovaj portal da još uvek obrađuju vesti nakon velikog razvoja događaja.

- Nikad nisam očekivao da će do ovoga doći - rekao je Abdula Almutairi, koji Anu naziva „svojim najboljim prijateljem“ i koji je sve vreme besomučno tražio Anu.

Almutairi se od Ane oprostio i na društvenim mrežama. 

- Uvek ćeš biti moj najbolji prijatelj i porodica. Počivaj u miru. Nebo je mnogo svetlije; budi sunce i mesečina koja uvek i jesi. „Nadam se da plešeš na nebu i nadam se da pevaš u horu anđela i nadam se da anđeli znaju šta imaju. Kladim se da je tako lepo na nebu otkako si stigla, otkako si stigla" - napisao je on u opisu zajedničke fotografije.

 

 

Podelio je i Aninu fotografiju u opisu koje je naveo koliko mu je značila.

- Zauvek ćeš mi nedostajati. Hvala ti što si bila moj najbolji prijatelj, sestra i pre svega blago koje me je podstaklo da budem veran svojoj istini. Volim te, Ana. Pozdravi moju babu i mlađeg brata - napisao je on.

 

 

Podsetimo, Ana Volš nestala je u Kohasetu 1. januara, nekoliko sati nakon dočeka Nove godine, koji je proslavila u svom domu sa suprugom Brajanom i prijateljem. U kući su tada bila i deca Volšovih. 

Njen nestanak su 4. januara najpre policiji prijavili zaposleni u firmi u kojoj je radila, a potom i suprug Brajan.

Greg Derr/The Patriot Ledger via AP, Pool
Brajan Volš

Uznemirujući dokazi prikupljeni su u intenzivnoj istrazi, a rasuti su po različitim delovima države.

Istražitelji su rekli da su pronašli krv i nož sa krvlju u podrumu porodične kuće Volšovih. Takođe, policija je pronašla testeru i tepih za koje se veruje da sadrži biološke dokaze na deponiji u Pibodiju.

Taj dokaz je poslat na DNK testiranje pre više od nedelju dana. 

Otkriveno je i da je Brajan Volš na internetu pretraživao kako da se "otarasi tela žene od 52 kilograma", kao i da je dan nakon njenog nestanka kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Pojedini američki mediji preneli su da se sumnja da je Brajan Anu ubio u podrumu njihove kuće, raskomadao je, a delove tela odneo u spalionicu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike