Lekari nisu uspeli da spasu treće dete majke ubice: Nakon dečaka i devojčice preminula i osmomesečna beba

28.01.2023

13:03

0

Kejlen, koji je u četvrtak napunio 8 meseci, prebačen je u kritičnom stanju u Bostonsku dečiju bolnicu, gde je kasnije izdahnuo

Lekari nisu uspeli da spasu treće dete majke ubice: Nakon dečaka i devojčice preminula i osmomesečna beba
Copyright Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy

Osmomesečni sin Lindzi Klensi proglašen je mrtvim u petak, samo dva dana nakon što je majka troje dece optužena za ubistvo svojih dvoje starije dece i pokušaj ubistva najmlađeg, potvrdila je kancelarija okružnog tužioca Plimuta.

Klensi (32) je hospitalizovana u policijskom pritvoru u sredu uveče nakon što se njen suprug Patrik vratio u njihov dom u Daksberiju i pronašao njihovo troje dece "bez svesti, sa očiglednim znacima traume".

Ubrzo zatim Kora (5) i Doson (3) proglašeni su mrtvima u bolnici. Iako medicinski islednik tek treba da utvrdi uzrok smrti, izgleda da su deca zadavljena.

Kejlen, koji je u četvrtak napunio 8 meseci, prebačen je u kritičnom stanju u Bostonsku dečiju bolnicu, gde je kasnije preminuo.

Klensi je takođe navodno pokušala da sebi oduzme život skočivši kroz prozor pre nego što su lekari stigli u kuću u Samer stritu. Ona se sada oporavlja u bolnici u Bostonu.

Printscreen Facebook/Lindsay Marie Clancy
 

- Za 25 minuta koliko mu je bilo potrebno da uzme hranu za poneti dogodilo se nezamislivo - izvestio je radio voditelj Džon Depetro u petak, citirajući jednog od prijatelja para.

Depetro je takođe primetio da je Klensi, koja je bila na odsustvu sa posla medicinske sestre nakon porođaja, tražila je u Opštoj bolnici u Masačusetsu intenzivnu terapiju za postporođajnu depresiju i anksioznost.

Klensi je navodno bila otvorena u vezi sa svojim mentalnim problemima, pošto je u julu na Fejsbuku podelila da se konačno ponovo osetila „povezanom“, šest nedelja nakon rođenja trećeg deteta.

Izvori su za Si-Bi-Es Boston rekli da vlasti razmatraju mogućnost da je Klensi patila od postporođajne psihoze.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike