Četvoro dece doživelo zastoj srca nakon što su propala kroz zaleđeno jezero: Lekari im se bore za život (VIDEO)

11.12.2022

21:18

0

Autor: V.B.

Deca su danas popodne izvučena iz vode čija je temperatura ispod nule

Četvoro dece doživelo zastoj srca nakon što su propala kroz zaleđeno jezero: Lekari im se bore za život (VIDEO)
Ilustracija - Copyright Pixabay

Četvoro dece hitno je prevezeno u bolnicu zbog srčanog zastoja nakon pada kroz led dok su se danas popodne igrali na zaleđenom jezeru, saopštila je engleska policija.

Naime, deca koja su se igrala na zaleđenom jezeru u Babbs Mill Parku u Kinghurstu u Solihalu, danas su popodne izvučena iz vode.

 

 

- U ime policije Vest Midlendsa razumemo koliko je ovo uznemirujuće za porodice i širu zajednicu i činimo sve što možemo da podržimo sve uključene, rekao je načelnik Ričard Haris, iz policije Vest Midlendsa.

Govoreći na konferenciji za novinare u nedelju uveče, on je rekao da izveštaji sa lica mesta i društvenih medija ukazuju na to da se „više dece igralo na ledu na jezeru kada je naglo propalo“.

- Kada su stigli naši vatrogasci, više policajaca i građana bilo je u vodi pokušavajući da dođu i spasu decu. Naše ekipe su ušle u vodu, doplivale do prvog deteta, a naši specijalno obučeni vatrogasci, uključujući tehničko spasavanje, spasili su još troje dece. Deca su izvučena iz vode gde su im vatrogasci i kolege iz Hitne pomoći odmah pružili pomoć - rekao je on.

Svo četvoro dece nalazi se u kritičnom stanju, a lekari koji ih konstantno nadgledaju daju sve od sebe.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike