Najslavnija ljubavnica princa Alberta ponovno uvredila princezu Šarlin: "Narod više voli mene nego nju"

30.10.2022

06:50

0

Autor: M. Vu.

Nikol Kost je sada izašla u javnost sa skandaloznim tvrdnjama, rekavši da zna da je popularnija u javnosti od same Šarlin, koju stanovnici Monaka generalno ne vole

Najslavnija ljubavnica princa Alberta ponovno uvredila princezu Šarlin: "Narod više voli mene nego nju"
profimedia-0483693700 - Copyright Profimedia

Kneževska porodica Monaka poznata je po brojnim skandalima, preljubama i tragičnim smrtima, a već nekoliko godina najzanimljiviji član porodice je princeza Šarlin, poznata i kao "najtužnija princeza".

Šarlin je supruga princa Alberta od Monaka i majke njegovo dvoje dece, a za 11 godina njihovog braka, Albert je nebrojeno puta prevario suprugu, a mnogi danas veruju da je popularna princeza zbog ovoga psihički bolesna.

 

 

Sada se oglasila i Albertova najpoznatija ljubavnica Nikol Kost, sa kojom je dobio sina dok je već bio u vezi sa Šarlin. Nikol je sada izašla u javnost sa skandaloznim tvrdnjama, rekavši da zna da je popularnija u javnosti od same Šarlin, koju stanovnici Monaka generalno ne vole zbog njenog uvek ledenog, hladnog stava.

Podsetimo, Nikol je 2005. otkrila da je otac njenog sina princ Albert, i iako je u početku negirao bilo kakvu vezu sa njom, na kraju je sud naložio test očinstva - koji je pokazao da Nikol nije lagala.

 

 

Nakon toga, Albert je ipak počeo da provodi vreme sa sinom, a svojoj ljubavnici je kupio i stan u Parizu i prima ogromnu mesečnu naknadu za luksuzan život koji tamo živi. Međutim, njihov sin nema nikakve kraljevske privilegije. Tokom narednih nekoliko godina, Nikol je u nekoliko navrata pokazala da nije preterano naklonjena svojoj suparnici, kraljevskoj princezi Šarlin.

Profimedia
 

Kada je Šarlin prošle godine završila na lečenju od psihičkih problema, Nikol je rekla da ju je konačno uhvatila karma, a sada tvrdi da zna da je popularnija među stanovnicima Monaka od uvek tužne Šarlin.

- Prošle godine, na jednom događaju u Monaku, dočekana sam kao kraljica. Oni me poštuju i vole, a ja ne mogu da se setim nje - rekla je Nikol o tome kako se građani te kneževine odnose prema ovim dvema damama. Inače,

Nikol i Albert su svoju tajnu vezu održavali u životu šest godina, a iako navodno više nisu u vezi, i dalje se viđaju zbog sina.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike