Najtužnija princeza konačno videla svoju decu posle dva meseca boravka na psihijatriji

09.01.2022

10:00

0

Autor: Marija Mitić

Blizanci su se jedva rastali od majke nakon četiri sata provedenih u igri i pesmi

Najtužnija princeza konačno videla svoju decu posle dva meseca boravka na psihijatriji
princeza - Copyright Profimedia

Princeza Šarlin od Monaka, poznatija kao "najtužnija princeza", konačno je videla svoju decu, sedmogodišnje blizance Gabriela i Džejsona, nakon dva meseca boravka u psihijatrijskoj ustanovi. 

Naime, lepa princeza protekli period provela je na lečenju u Švajcarskoj, dok su joj posete bile zabranjene. Sada, kada joj se stanje poboljšalo, njen suprug princ Albert II posetio ju je na ovoj klinici, zajedno sa njihovo dvoje dece, koja nisu skidala osmeh sa lica jer su konačno sa svojom mamom.

Profimedia
 

Kako pišu strani mediji, blizanci su četiri sata proveli u druženju sa majkom, u igri i pevanju, poklonili su joj i crteže, a nakon porodičnog ručka morali su da se rastanu od svoje mame, što je i deci i Šalin teško palo.

Podsećanja radi, princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana pošto se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju. U Monaku je poslednji put bila u januaru ove godine, a sve vreme dok je bila u rodnoj Južnoafričkoj Republici nagađalo se o problemima u njenom i Albertovom braku. Svetski mediji bruje o izjavama njegove nekadašnje ljubavnice, posebno onim kako je „najtužnija princeza njenog sina tretirala kao slugu".

I pre toga, inače, šuškalo se kako je Šarlin dosta Alberta i toga kako se ponaša, a dok je bila u Africi, sumnjalo se da se i neće vraćati u palatu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike