Tužna princeza iz Monaka odvedena na tajnu lokaciju! Princ Albert otkriva: „Lečenje će potrajati"

18.11.2021

14:38

0

Tek nekoliko dana pošto se vratila iz Južne Afrike, princeza Šarlin je ponovo nestala, a to je umnogome zabrinulo tamošnju javnost

Tužna princeza iz Monaka odvedena na tajnu lokaciju! Princ Albert otkriva: „Lečenje će potrajati"
Princeza Šarlin Profimedia - Copyright Profimedia

Princeza Šarlin provela je oko 10 meseci u Južnoj Africi, a svega nekoliko dana po povratku, ponovo je nestala iz Monaka. Suprug princ Albert, ne bi li makar malo smirio zabrinutu javnost, istakao je za strane medije da se ona nalazi na tajnoj lokaciji, kako bi se odmorila.

Inače, njen povratak uopšte nije utišao šuškanja o razvodu.

Najtužnija princeza će, prema rečima njene snaje Šantel Vitstok biti, umesto u palati, smeštena u daleko skromnijem domu s dve spavaće sobe, a koji se nalazi iznad stare fabrike čokolade gde je boravila pre nego što je otputovala. S druge strane, međutim, princ tvrdi da će se ona uskoro vratiti, a da je otišla jer je u poslednje vreme imala problema s mentalnim zdravljem.

Profimedia
 

- Oseća se bolje, ali mora da se odmara. Nije u Monaku, ali će se vratiti. Ne radi se samo o njenom fizičkom zdravlju, mora biti još neko vreme na lečenju kako bi potpuno ozdravila - tvrdi on, piše „Daily mail".

Podsećanja radi, princeza je početkom septembra hitno hospitalizovana pošto se onesvestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u maju. U Monaku je poslednji put bila u januaru ove godine, a sve vreme dok je bila u rodnoj Južnoafričkoj Republici nagađalo se o problemima u njenom i Albertovom braku. Svetski mediji bruje o izjavama njegove nekadašnje ljubavnice, posebno onim kako je „najtužnija princeza njenog sina tretirala kao slugu".

I pre toga, inače, šuškalo se kako je Šarlin dosta Alberta i toga kako se ponaša, a dok je bila u Africi, sumnjalo se da se i neće vraćati u palatu.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike