Kim Džong Un pokazao ćerku? Analitičari veruju da su kamere snimile devojčicu koja odrasta u potpunoj tajnosti (VIDEO)

25.09.2022

09:39

0

Autor: N. Pavlović

Da li je ovo bio debitantski nastup mlade naslednice?

Kim Džong Un pokazao ćerku? Analitičari veruju da su kamere snimile devojčicu koja odrasta u potpunoj tajnosti (VIDEO)
kim-džong-un - Copyright Profimedia

Severnokorejski vođa, Kim Džong Un, navodno ima ćerku koju drži što dalje od radoznalih očiju javnosti, ali su strani mediji ubeđeni da se ona nedavno prvi put pojavila pred kamerama.

Devojčica, imenovana kao Kim Ju Ae, pojavila se na bini tokom proslave Dana državnosti, ranije ovog meseca, a bila je u grupi dece koja su nastupala za vođu i njegovu suprugu Ri Sol Ju.

Kineski analitičari smatraju da je jedna stvar upala u oči.

Kamera se u više navrata fokusirala na devojčicu, a baš nju je Ri Sol Ju posle nastupa pozdravila.

Kada su se deca okupila oko severnokorejskog lidera, samo je devojčica Kim bila smirena, i jednu drugaricu je uhvatila za ruku kada mu se previše približila.

Osim toga, jedina je imala puštenu kosu od svih devojčica i nosila je bele čarape. U jednom trenutku je kamera uhvatila i trenutak kada je Kimova sestra, Kim Jo Džong, brisala suze.

Majkl Meden, specijalizovan za pitanja severnokorejske elite, rekao je da se godinama naklapa o tome koliko bi Kim mogao da ima dece i da bi njegova ćerka bila sličnog uzrasta kao devojčica sa snimka.

Takođe, RI Sol Ju se prvo nekoliko puta pojavljivala na televiziji pre nego što je država saopštila da je u pitanju Kimova žena.

Ipak, isticanje ćerke u javnosti bi moglo da bude rizično.

- Kada je Kim bio dete i tinejdžer, bio je daleko od svih osim članova elite koji su bili bliski sa njegovim ocem. Nikome nije bilo dozvoljeno da razgovara sa njim ukoliko prethodno nije dobio dozvolu oca - naveo je Meden.

Korean Central News Agency/Korea News Service via AP
 

I nekadašnji američki košarkaš, Denis Rodman, koji se pre nekoliko godina sprijateljio sa Kim Džong Unom, saopštio je da Severnokorejac ima ćerku, kada je bio u poseti toj zemlji 2013. godine.

Prema određenim izvorima, Kim ima troje dece - dve ćerke i sina.

Ne zna se mnogo ni o životu Ri Sol Ju pre nego što se udala za Kima. Veruje se da to nije ni njeno pravo ime, a rođena je između 1985. i 1989. godine. Bila je navijačica i pevačica, a pre nego što se udala, morala je da pohađa prestižni Univerzitet Kim Il Sung na kome se šest meseci učila kako da bude prva dama.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike