Oglasio se muškarac koji je snimljen kako finsku premijerku ljubi u vrat: Sana Marin i dalje na meti kritika zbog ljubavi prema žurkama

21.08.2022

09:26

0

Autor: 24sedam

To je dodatno uzbudilo javnost jer je premijerka udata

Oglasio se muškarac koji je snimljen kako finsku premijerku ljubi u vrat: Sana Marin i dalje na meti kritika zbog ljubavi prema žurkama
sana-marin - Copyright Profimedia

Premijerka Finske, Sana Marin, i dalje mora da se brani jer je snimljena kako se zabavlja na žurci sa prijateljima što su opozicionari i drugi kritičari istakli da je krajnje neprimereno, a čak se testirala i na drogu.

Osim toga, na jednom snimku se videlo i kako pleše sa poznatim muzičarem Olavijem Usivireom, a izgledalo je kao da je on ljubi po vratu.

To je dodatno potpalilo javnost jer je premijerka udata.

- U javnosti se mnogo nagađalo o prirodi odnosa između mene i premijerke Sane Marin. Ruku na srce, mogu reći samo kako jeste – prijatelji smo i ništa se neprimereno nije dogodilo - rekao je muzičar.

Sama premijerka je na konferenciji za medije rekla da se ništa nije dogodilo između nje i popularnog muzičara.

- Ne sećam se da me neko poljubio u vrat. Videla sam taj video i čini mi se da mi na njemu nešto govori. Istina, udata sam i mislim da su to stvari koje spadaju u moj privatni život i neću ih dalje komentarisati. Mislim da se na tom video snimku ne vidi ništa neprikladno - rekla je.

 

Takođe, dodala je i kako se ona sa svim svojim prijateljima grli i ljubi u obraz.

- Oni su moji prijatelji i bliski ljudi. Tu nije bilo ničega neprikladnog ili bilo čega što moj muž ne zna - dodala je.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike