Sana Marin se oglasila posle partijanja: Nisam koristila drogu, normalno je da imam prijatelje (VIDEO)

18.08.2022

12:43

0

Autor: N. Pavlović

Opozicionari iskoristili priliku da udare na njen imidž

Sana Marin se oglasila posle partijanja: Nisam koristila drogu, normalno je da imam prijatelje (VIDEO)
sana-marin1 - Copyright Profimedia

Finska premijerka, Sana Marin, na meti je kritičara jer je snimljena kako se zabavlja sa prijateljima jednoj žurci.

Na snimku, koji se pojavio na internetu, može se videti kako sa nekoliko tamošnjih tzv. jutjubera i drugih poznatih ličnosti peva i igra.

Međutim, opozicionari traže da uradi i test na drogu.

Marin (36) se posle brojnih kritika oglasila navevši da je samo pila alkohol i da je partijala na "buran način". Kako je navela, znala je da je snimaju.

- Igrala sam, pevala i zabavljala se - sve su to zakonite stvari. I nikada nisam bila u situaciji gde sam videla da se neko drogira ili da sam poznavala nekoga ko to čini - istakla je.

Opoziciona liderka, Rika Pura, pozvala je premijerku da se testira na drogu, a drugi političari su kritikovali i Marin i medije da više pažnje posvećuju žurkama umesto državim problemima.

- Imam porodični život, imam poslovni život i imam slobodno vreme koje provodim sa prijateljima. Kao i bilo ko drugi mojih godina - branila se.

Najmlađa svetska premijerka je poznata po ljubavi prema zabavama i festivalima, ali je zato mnogi kritikuju jer kažu da bi više pažnje trebalo da usmeri na rukovođenje državom.

Kako je navela, nije konzumirala droge, ali ne želi da se podvrgne testu.

AP Photo/Geert Vanden Wijngaert, Pool
 

Podsetimo, prošle godine je morala da se izvinjava jer je posećivala klubove nakon što je bila u kontaktu sa osobom zaraženom koronom.

Reakcije su nakon objavljivanja snimka bile podeljene. Jedni smatraju da se Marin neprikladno ponaša za jednu premijerku, a drugi da je normalno da jedna žena ima prijatelje kao i bilo ko drugi njenih godina.

- Međutim, jedna stvar je sigurna. Prethodni izveštaji o njenom partijanju nisu uticali na popularnost njene stranke - poručio je novinar Robert Sunde za BBC.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike