Otkriveno šta se dogodilo pre nego što je ubica iz Teksasa započeo svoj krvavi pir (VIDEO)

25.05.2022

17:18

0

Autor: N. Pavlović

Oružje je kupio potpuno zakonito

Otkriveno šta se dogodilo pre nego što je ubica iz Teksasa započeo svoj krvavi pir (VIDEO)
teksas-ramos - Copyright Profimedia

Salvador Ramos (18), tinejdžer koji je pobio 19 dece i dve učiteljice u osnovnoj školi u teksaškom Juvaldiju, pre masakra se posvađao sa svojom bakom.

Kako prenose lokalni mediji, Ramos je dve poluatomatske puške zakonito kupio samo nekoliko dana nakon 18. rođendana, 17. i 20. maja.

Profimedia
 

Komšija je medijima rekao da je čuo da se Ramos sukobio sa bakom jer nije uspeo da završi srednju školu.

- Posvađali su se jer nije maturirao, a ona je vrištala "Upucao me je!" Ušao je u kola i odjurio niz ulicu, bio je neki sudar - izvestio je novinar Newsy-ja, Džon Mon, pozivajući se na reči Ramosovog rođaka Eduarda Trinidada.

Profimedia
 

Najavio pokolj na Fejsbuku

Guverner Teksasa, Greg Abot, objavio je da je Ramos, neposredno pre napada, na Fejsbuku objavio tri posta. Svega 30 minuta pre pucnjave, napisao je: "Upucaću moju baku". U durgom je potvrdio da je to učinio, a u trećem, 15 minuta pre početka pucnjave, najavio je da će zapucati u osnovnoj školi.

Podsetimo, Ramos je naoružan puškama i pištoljem krenuo ka školi "Rob", a kolima se zabio u jedan jarak. Nosio je i pancir. Tada je policija otvorila vatru na njega, međutim, uspeo je da se probije do zgrade škole. Ušao je u jednu učionicu i zapucao po svima koji su mu se našli na putu. Pojedina deca su uspela da se spasu skokom kroz prozore. 15 dece i četvoro odraslih je povređeno.

Ramosova baka se nalazi u bolnici u kritičnom stanju, a Ramosa je likvidirao jedan agent granične službe koji se našao u blizini škole.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike