Policija pucala na monstruma, ali je ipak uspeo da uđe u školu i pobije decu: Isplivali šokantni detalji iz Teksasa (VIDEO)

25.05.2022

14:56

0

Autor: N. Pavlović

U masovnoj pucnjavi u školi je stradalo najmanje 19 dece

Policija pucala na monstruma, ali je ipak uspeo da uđe u školu i pobije decu: Isplivali šokantni detalji iz Teksasa (VIDEO)
Salvador Ramos - Copyright 24sedam/Profimedia/AP Photo/Dario Lopez-Mills

Salvador Ramos (18), koji je ubio 19 dece i dvoje odraslih u teksaškoj osnovnoj školi u mestu Juvaldiju, pre masakra je imao vatreni okršaj sa policijom, ali oni nisu uspeli da ga zaustave.

Dok se približavao Osnovnoj školi Rob, Ramos je nosio pancir, a bio je naoružan pištoljem, poluatomatskom puškom AR-15 i municijom, a iako su policajci zapucali ka njemu, uspeo je da se probije do škole, preneo je Njuzvik.

Narednik Erik Estrada, iz Odeljenja za javnu bezbednost, nije precizirao koja grana policije je razmenila vatru sa napadačem, ali je naveo: "Osumnjičeni se kolima zabio u jarak nadomak škole. Tada je izašao iz vozila sa, kako verujem, puškom, i nameravao je da uđe u školu gde se sukobio sa policajcima".

- Nažalost, ušao je u zgradu i započeo svoj krvavi pir.

Ubijeno je najmanje 19 dece i dvoje odraslih ljudi, a Ramos je prethodno upucao i svoju baku. Ona se nalazi u bolnici u kritičnom stanju.

Čim je ušao u školu, počeo je da puca u decu, nastavnike i bilo koga ko mu se našao na putu.

Američki mediji prenose da se pucnjava dogodila u jednoj učionici, nadomak ulaza u objekat, gde su se nalazili učenici četvrtog razreda. Dosta dece je potrčalo ka prozorima da potraži spas, a nekoliko njih se sakrilo u obližnjem pogrebnom preduzeću.

Agent granične patrole, koji se našao u blizini u trenutku pucnjave, pojurio je do škole ne čekajući podršku. Upravo on je ubio Ramosa dok je pokušavao da se sakrije iza barikade.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike