Momak je iznenadio devojku koja boluje od raka na najlepši mogući način - ona mu odgovorila: Kako ću ovakva? (VIDEO)

05.05.2022

06:38

0

Autor: M.P.

Ima više vrsta ljubavi, ova je nežna i krhka i mora se dobro čuvati

Momak je iznenadio devojku koja boluje od raka na najlepši mogući način - ona mu odgovorila: Kako ću ovakva? (VIDEO)
LJUBAV - Copyright Printscreen /instagram/sever_qp

Za čoveka koji voli i koji je voljen ne postoje granice. U prilog ovoj rečenici ide i snimak koji je na društvenim mrežama rasplakao mnoge.

-Ima više vrsta ljubavi. Ova je nežna i krhka i mora se dobro čuvati. Zbog ove ljubavi srce čoveku jače kuca, a telo mu obuzimaju ustreptalost i neki čudni žmarci - stoji u opisu videa.

Naime, snimak je zabeležen u bolničkoj sobi devojke koja boluje od raka. Njen momak dolazi i moli je da pogleda svoju ruku, pitajući je: Šta se desilo sa tvojim prstom tokom spavanja?

Devojka se okreće, zagleda prste, a zatim razvlači široki osmeh, pomalo zbunjeno, odgovarajući: Šta je to?

 

Mladić nastavlja da je propituje "da li ga je slomila, i kakav joj je to prsten na ruci", dok ona uzvraća pitanjem: "odakle joj".

Zatim ruku približava ka sebi, kako bi bolje osmotrila prsten. U tom trenutku medicinska sestra joj pojašnjava da joj  ga je mladić stavio tokom spavanja, dok se devojka još jednom iznenađuje, a onda je usledilo i glavno pitanje: "Hoćeš li da se udaš za mene?".

Iako srećna, devojka se pita kako će tako bolesna pred oltar, dok je muškarac uverava da je to najmanje bitno dok postoji ljubav. I zaista jeste tako.

Na video snimku prikazane su fotografije para dok je devojka bila zdrava, ali i podjednako lepa kada se udavala. Jer ljubav ne poznaje granice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike