Pucnjava u Filadelfiji: Dvojica naoružanih napadača ispalila više od 65 metaka, najmanje šestoro povređenih (VIDEO)

31.12.2021

15:56

0

Pet muškaraca starosti od 19 do 29 godina odvezeno je privatnim vozilima sa ranama od vatrenog oružja u dve bolnice

Pucnjava u Filadelfiji: Dvojica naoružanih napadača ispalila više od 65 metaka, najmanje šestoro povređenih (VIDEO)
Capture - Copyright Printscreen/YouTube/6abc Philadelphia

Dvojica naoružanih napadača ispalila su više od 65 metaka na okupljene građane u Filadelfiji, od kojih je najmanje jedan u kritičnom stanju, saopštila je policija u petak.

Policija je reagovala oko 23.30 časova. u četvrtak u naselju Džermantaun i pronašao 21-godišnju ženu upucanu više puta u stomak i grudi i kako leži pored desetina istrošenih čaura. Policajci su je hitno prevezli u bolnicu, i ona je u kritičnom stanju.

Pet muškaraca starosti od 19 do 29 godina odvezeno je privatnim vozilima sa ranama od vatrenog oružja u dve bolnice, saopštila je policija. Kako se navodi niko od njih nije životno ugrožen.

Policajci gledaju snimke sa nadzora, rekao je novinarima kasno u četvrtak glavni inspektor Skot Smol.

- Povređena žena, koja je zadobila najviše prostrelnih rana, možda je bila ciljana meta, rekao je Small. Ali obimno mesto zločina - sa morem čaura na Džermantaun aveniji i mecima iz najmanje dva poluautomatska oružja različitog kalibra koji su pogodili parkirane automobile.

- Činjenica da smo pronašli preko 65 istrošenih čaura – ​​to je mnogo ispaljenih hitaca – pa je teško čak reći ko je ciljana meta, a ko je pogođen zalutalom paljbom, rekao je Small.

Gradska veb stranica Filadelfije koja prati žrtve pucnjave i ubistva pokazala je da je od početka 2021. bilo 1.827 nefatalnih žrtava pucnjave, što je povećanje od više od 600 u odnosu na vreme pre pandemije 2019. godine.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike