Pomahnitali napadač sejao smrt po Denveru: Ubio petoro (VIDEO)

28.12.2021

07:55

0

Svedoci su takođe izjavili da su videli kako osumnjičeni i policajka razgovaraju

Pomahnitali napadač sejao smrt po Denveru: Ubio petoro (VIDEO)
printscreen/youtube/9news

Pet osoba je ubijeno u seriji pucnjava u ponedeljak uveče u Denveru i Lejkvudu. Ranjen je i jedan policajac

Dve žene su poginule, a jedan muškarac je povređen u prvoj pucnjavi u blizini Prve avenije i Brodveja, rekao je šef policije Denvera Pol Pazen. Još jedan muškarac je ubijen u pucnjavi u blizini 12. avenije i Vilijamsove ulice u Denveru. Obe pucnjave su prijavljene oko sat vremena pre nego što je policajac iz Lejkvuda upucan.

Policija Denvera je takođe saopštila je da je bilo novih pucnjava, ali nije prijavljeno da ima povređenih.

 

 

Osoba osumnjičena za ubistva  je nastavila svoj pohod u Lejkvudu gde je policija saopštila da su dve osobe, uključujući i osumnjičenog, mrtve, a dve osobe, uključujući jednog policajca, povređene.

Osumnjičeni je prijavljen u Lejkvudu nešto pre 18 časova, a jedna osoba je poginula na ovom mestu.

Nedugo kasnije, policajci Lejkvuda su primetili automobil u oblasti Belmara gde je osumnjičeni pucao na njih, a oni su uzvratili.

Osumnjičeni je pobegao u obližnju poslovnu zgradu gde je pokazao pištolj, a zatim otišao u Hajat Haus gde je upucao jednog od službenika. Taj službenik je odveden u bolnicu.

Osumnjičeni je potom pobegao iz Hajata i pucao na policajce, ranivši jednog, koji je uzvratio. Tada je osumnjičeni ubijen.

Svedoci su za FOKS31 rekli da su čuli nekoliko rafala u blizini tržnog centra na bulevaru Vodsvort. Mnoga preduzeća su stavljena u blokadu, neka na nekoliko sati, dok je policija očistila područje.

Svedoci su takođe izjavili da su videli kako osumnjičeni i policajka razgovaraju.

-Videli smo momka. Bio je visok čovek, plave kose, sa kaputom. Vikala je na njega da „spusti pištolj,a on se okrenuo i pucao u nju pravo ispred nas, više puta- rekao je drugi svedok za FOKS31. 

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti