Teško se nosite sa stresom? Arnold Švarceneger ima jednostavno pravilo – ono je terminator za anksioznost

15.04.2022

18:18

0

Njegova taktika je toliko prosta da mora biti da je fantastična

Teško se nosite sa stresom? Arnold Švarceneger ima jednostavno pravilo – ono je terminator za anksioznost
Copyright Arnold Švarceneger Foto: Profimedia

Sa bogatom filmskom, bodibilding, sportskom i političkom karijerom, nema sumnje da Arnold Švarceneger živi jedan stresan i užurban život. Međutim, ima jednostavnu taktiku koja mu pomaže da se nosi sa stresom, a mogla bi nam svima biti korisna.

– Fokusiram se na jednu po jednu stvar. Na primer, dok sam pisao ovaj njuzleter, pojavili su se prijatelji koji su želeli da prođu moja scenarija i da idu na vožnju biciklom. Zamolio sam ih da odu u drugu sobu i igraju šah. Ne želim da razmišljam o telesnoj aktivnosti ili uvežbavanju scenarija jer trenutno razmišljam o svom biltenu. Onda ću sesti na bicikl i odvesti se do teretane i neću razmišljati o pisanju – napisao je u novom newsletteru, odgovarajući na pitanje jednog obožavatelja o tome kako se nosi sa stresom.

– Ne pokušavajte da rešite sve probleme odjednom. Razmislite što možete sada da uradite, a kad s tim završite, pređite na iduću stvar – dodao je on.

Snagator je poznat po tome da ne odustaje i drži se odluka koje sebi zacrta.

– Kad bismo slušali sve one koji su nas odbili, nikada ne bismo ustali iz kreveta i naše najveće postignuće bilo bi da pronađemo novu seriju na Netflixu. Čak i u najmračnijim vremenima postoji svetlo na kraju tunela – poručio je jednom prilikom Arnold, a nije zgoreg i ovu njegovu mudrost ponoviti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike