Kakvu kafu najčešće pijete? Odgovor će vam otkriti zanimljive stvari o vašoj ličnosti!

26.03.2022

05:51

0

Kakvu kafu najčešće pijete? Odgovor će vam otkriti zanimljive stvari o vašoj ličnosti!
pexels-mart-production-8165204 - Copyright Pexels

Daren Stanton, stručnjak za ljudsko ponašanje, bivši policijski detektiv i psiholog, kaže da postoji dublje značenje iza svake naše narudžbe kafe

Ako redovno pijete kavu, verovatno imate i „svoju“ narudžbu koju „vaša“ konobarica zna napamet; ali – jeste li znali da svaki put kad naručite kafu odajete i nešto o svojoj ličnosti?

Tako bar tvrdi bivši policijski detektiv i psiholog Daren Stanton, koji kaže da iza svake naše narudžbine kafe leži neko dublje značenje, a za Mirror je otkrio šta kafa koju pije otkriva o osobi: pa proverite i šta govori o vama!

Crna kafa
Pixabay
 

Onaj ko je naručuje zna da neće morati da čuje dodatna pitanja o šećeru, toplom i hladnom mleku i sl. Prema Stantonu, ako vam se ta ideja sviđa, verojatno ste odlučni, fokusirani na bitno i ambiciozni, ali stručnjak tvrdi da možete biti i pomalo samozaljubljeni i sebični...

Kafa s mlekom

Osobe koje kafu piju s mlekom su najležernije, kaže stručnjak koji za njih tvrdi da ne vole da rizikuju, da su simpatični i da se obično sa svima dobro slažu. I izbegavaju komplikacije.

Kapučino

Kapučino je, kaže Stanton, avanturistički napitak, a one koji ga piju čini zabavnim. Prema njegovom mišljenju, ovi ljubitelji kafe se ne boje nepoznatog, prema svemu su otvoreni i uvek spremni da probaju nešto novo.

Profimedia
 
Espreso

Slično kao i osobe koje piju crnu kafu, oni koji u kafiću naruče obični ili dupli espreso verovatno su uvek iskreni, otvoreni i ne vole besmislice, a naručivanje espresa pokazuje i avanturizam.

Kafa s ukusom čokolade

Spajajući sofisticiranost kafe sa slatkoćom čokolade, ljubitelji moke su obično ekstrovertni, otvoreni i prilično glasni, a prijatelji ih obično smatraju vrlo zabavnima i vole da budu u njihovom društvu.

Pexels
 
Bela kafa

Ako kafa s ukusom čokolade označava bezbrižne ljude, osobe koje piju belu kafu potpuna su suprotnost, kaže stručnjak. Prema njemu, u ovom napitku najčešće uživaju snobovi koji vole da budu sami, a bez obzira na neslaganje drugih ostaju pri svom mišljenju i izrazito su inteligentni, ali pridržavaju se pravila.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike