Zbog retkog sindroma doživela je kliničku smrt nekoliko puta, sada je prepričala svoje iskustvo

06.04.2021

22:22

1

Autor: Z. A.

Nakon što joj je stalo srce, Rejčel se seća kako je oko sebe videla samo jarku belu svetlost i svoje telo

Printscreen: TikTok/ rachboylex

Rejčel Bojl je na svom TikTok profilu (@rachboylex) podelila video-zapis u kojem je odgovorila na pitanje drugog korisnika kada ju je upitao kako je to umreti.

Naime, Rejčel je nekada imala srčano stanje poznato kao SVT, odnosno supraventrikularna tahikardija zbog kog je nekoliko puta preminula i ponovno oživela, kako piše LADBible.

– Zapravo sam tri puta umrla kada sam imala bolest srca. Imala sam stvarno redak slučaj SVT-a koji je bilo jako teško lečiti. Jednom sam imala napad, puls mi je porastao na oko 230 otkucaja u minutu i moje telo se nije moglo nositi s tim, pa je moje srce jednostavno stalo – započela je u svom videu Rejčel, prenosi večernji.hr.

@rachboylex

#stitch with @eternal.esoterist tw death :

♬ Gallowdance – Lebanon Hanover

Nakon što joj je stalo srce, Rejčel se seća kako je oko sebe videla samo jarku belu svetlost i svoje telo. Osećala se vrlo slabo, a vreme oko nje kao da se kretao vrlo sporo, gotovo kao da je krenula prema svetlu.

– Onda sam odjednom mogla videti sebe, kao da gledam dole na svoje telo, i razmišljala sam kako je ovo sve ludo. Sećam se svega tako jasno, isto se dogodilo i sledeći put. To je stvarno čudan, ali lep osećaj. Zbog toga se osećam malo bolje u vezi s umiranjem – objasnila je.

Iako je rekla da joj mnogi nisu verovali i da su tvrdili da je to zbog nedostatka kiseonika ili lekova koje je primila u bolnici, Rejčel tvrdi da je njeno iskustvo stvarno jer ga je doživela tri puta u svom životu i dodala da se uvek osećala „spokojno, mirno i magično“.

Instalirajte našu IOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (1)

Comment(1)

  1. Edi Fuks kaže:

    Ništa novo! Ovakvih svedočanstava je na stotine hiljada, već odavno, samo NIKO, da ih OBJASNI…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti