Ni bež, ni bela! Evo koja boja brusthaltera se neće provideti ispod bele majice

14.06.2021

11:40

0

Autor: Z. A.

Iako na prvi pogled zvuči čudno, zaista deluje

Pixabay

Iako naizgled logično, nošenje belog grudnjaka ispod bele majice nije najsrećnije rešenje. Kao bolja solucija nameće se nošenje bež prslučeta, ali i grudnjaka crvene boje budući da koža ima crvene tonove i može se dobro stopiti s njom. Znalci kažu da je čak nošenje crnog brusthaltera bolja opcija ispod bele majice.

Ipak, ako se odlučite da isprobate trik sa crvenim grudnjakom, izbjegavajte one koji u sebi imaju ljubičaste i ružičaste podtonove.

Tokom leta češće nosimo bele majice i košulje, a istovremeno se javlja pitanje koju boju brusthaltera obući ispod njih. Naravno, bela zvuči kao logičan odgovor, ali često naša želja za uniformisanjem stvori kontraefekat i naš torzo izgleda kao jednolična masa.

Stoga se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje. On doduše jeste veoma praktično rešenje, ali nedostaje mu doza seksepila i onaj wow efekt koji pogoduje da se zbog dobrog grudnjaka osećamo još bolje u svojoj koži.

Ispod bele majice nosi se crveni grudnjak

Stoga vam otkrivamo modni savet koji će vas na prvu loptu iznenaditi, ali one koje su ga isprobale navode kako zaista deluje – ispod bele majice treba obući grudnjak crvene boje!
Premda je reč o upečatljivoj nijansi, u postizanju „maskirnog izgleda“ i stapanju s belom majicom deluje jednako dobro kao i grudnjaci u boji mesa. Iako je u to možda teško verovati, nauka iza toga zapravo je prilično jednostavna.
„Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod belom košuljom“, otkriva Edrijen Koleon Gaskel, predstavnica francuske kuće donjeg veša „Simone Perele“.

Obratite pažnju na podtonove!

Ipak, pre nego što se odlučite da isprobate ovaj trik važno je da obratite pažnju na jednu stvar! Naime, postoji značajna razlika između crvenog brusthaltera i ružičastog grudnjaka, te pripazite na suptilne podtonove. Da bi ovaj trik bio što efikasniji, potražite grudnjak tamnocrvene boje (bliže bordo) i izbjegavajte fuksiju i tople ružičaste tonove. Ako već posedujete crveni grudnjak, odvažite se da isprobate ovaj trik.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – 24sedam.rs

možda će vas i ovo zanimati

Komentari (0)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.

Najčitanije vesti