Zendeja osvojila crveni tepih u „mokroj“ haljini i sa smaragdnom zmijom oko vrata (FOTO)

05.09.2021

14:20 >> 15:36

0

Autor: Z. A.

Ona je ukazala poverenje Balmainu, a njoj veruje Bvlgari joj je pozajmio komad veoma skupog nakita

Zendeja osvojila crveni tepih u „mokroj“ haljini i sa smaragdnom zmijom oko vrata (FOTO)
Copyright Profimedia

Zendeja ima tek 25 godina, a već je odavno proglašena kraljicom crvenog tepiha. Svoj status opravdala je još jednom, na premijeri filma „Dina“ na ovogodišnjem Venecijanskom filmskom festivalu, na koji je stigla u haljini koju su dizajneri „Balmaina“ radili po njenim merama, dok je oko vrata nosila skupocenu ogrlicu s potpisom „Bvlgarija“.

čitajte i ovo

Malo je reći da je sve stalo kada je na crveni tepih, povodom premijere filma „Dina“, stala 25-godišnja pevačica i glumica Zendeja. Za pojavljivanje pred italijanskom filmskom publikom, Zendeja je odabrala veoma hrabru kombinaciju, koja joj je toliko dobro pristajala da nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Zendaja i Timoti Šalame u Veneciji film “Dina” / Profimedia

Nako što je u Filmski festival u Veneciji stigla u „Valentino“ kreaciji, za premijeru svog novog filma poverenje je dala „Balmainu“, čiji su dizajneri odlučili da za nju urade haljinu inspirisanu likom pustinjske ratnice Čani, koju Zendeja glumi u filmu „Dina“. U pariskom ateljeu izradili su je od tanke kože čime je postignut vizuelni efekat „mokrog materijala“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

S naborima na stomaku i visokim šlicom na desnoj nozi, haljina je dodatno naglasila Zendejinu savršenu figuru, a za potpun utisak bila je tu upečatljiva ogrlica oko njenog vrata. Reč je o „Bvlgarijevoj“ ogrlici iz njihove kolekcije „Magnifica“, a ovaj model koji je Zendeja nosila napravljen je od 93-karatnog smaragda i niza dijamanata i u obliku je zmije.

Zendaja u Veneciji, film “Dina” / Profimedia

– S ovim smaragdom sam se prvi put susrela u Džajpuru 2018. godine i kada sam ga prvi puta videla imao je 98 karata. Provela sam punih godinu dana nagovarajući dobavljača da ga prekroji. Danas ima 93 karata i savršen je i po obliku i površini. Pravo umetničko delo – otkrila je kreativna direktorka „Bvlgarija“ Lucija Silvestri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by OLIVIER R. (@olivier_rousteing)

Inače, kolekcija „Magnifica“ ujedno je i najskuplja „Bvlgarijeva“ kolekcija u istoriji i koristi najveće drago kamenje koje postoji. Ne treba čuditi da su upravo Zendeji poverili čast da nosi jedan komad iz kolekcije, budući da je njihova ambasadorka još od 2020. godine.

Profimedia

čitajte još i ovo

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike