I obrvama je potrebna nega: Kako ih treba hidrirati da bi izgledale lepo i mladalački

29.09.2021

10:40

0

I obrvama je potrebna nega: Kako ih treba hidrirati da bi izgledale lepo i mladalački
Obrve - Copyright Pexels

Da bi obrve bile lepršave i zdrave, treba da ih zadržite vlažnim. Hidratantna krema ili krema za područje oko očiju je sve što vam treba za negu nežnih niti vašeg lica.

Dobar serum za obrve ima sposobnost da podstiče punije, gušće obrve, ali ako ne želite i da podstičete rast, možda bi trebalo da ga preskočite. Ipak, uvek treba da pazite na hidrataciju vaših obrva, čak i kad vam rast nije glavni cilj.

Hidrirane, zdrave dlake izgledaju lepršavije i mladalački, a kako se obrve ne bi vremenom stanjile, ključno je da ih prikladno negujete. To ne znači da morate ulažete u posebne serume za obrve.

Pexels
 

Prema mišljenju umetnika za obrve Reneu de la Garzi, na obrve možete jednostavno naneti hidratantnu kremu ili kremu za područje oko očiju kako biste zadržali vlažnost.

Dlake na čelu sastoje se od istih strukturnih komponenti kao i dlake na glavi i baš kao i vlasi, potrebno ih je prati i njegovati. 

- Većina ljudi misli da je nega kože isključivo za kožu, dok se u stvarnosti može koristiti i na obrvama. Osim toga, mnoge kreme i serumi za obrve sadrže sastojke koji se preklapaju - napominje on.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. R.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike