Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken u vrištećim, kičastim izdanjima (FOTO)

29.06.2022

17:51

0

Autor: Z. A.

Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken, koji izgleda veoma smešno

Margo Robi i Rajan Gosling kao Barbi i Ken u vrištećim, kičastim izdanjima (FOTO)
profimedia-0702004915 - Copyright Foto: Profimedia

Snimanje prvog igranog filma o lutki Barbi se zahuktava, pa sve češće izlaze fotografije sa seta. Film je već dugo u pripremi, a o njemu se ne zna puno, osim da je u glavnoj ulozi jedna od najlepših glumica sveta, a Ken je nešto manje očekivan izbor – kanadski glumac i jedna od najvećih holivudskih zvezda, Rajan Gosling. Film režira Greta Gerwig, poznata i po filmu „Male žene“.

Margo Robi i Rajan Gosling (trenutno među najvećim glumcima svoje generacije) napokon su zajedno stali pred kamere u filmu „Barbi“, kao iconic tandem Barbie i Ken koji su obeležili detinjstvo generacija i uvukli se u pop kulturu.

Sudeći prema najnovijim fotografijama sa seta, oni se dobro zabavljaju, a mnogi će se složiti da su sjajno oživeli slavne lutke premda 41-godišnjeg glumca nije baš lako shvatiti ozbiljno u ovom izdanju – s izblajhanom kosom, preplanule kože u kičastom izdanju.

U filmu će navodno glumiti i slavni Vil Ferell, koji bi trebalo da odigra ulogu CEO kompanije koja proizvodi igračke. Premijera filma je najavljena za 21. jul 2023. godine.

Profimedia
 
Foto: Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike