Internet gori zbog fotografija supermodela u tangama: Brend Kim Kardašijan na udaru kritika zbog fotošopirane Tajre Benks (FOTO)

07.04.2022

17:32

0

Taman je sve klizilo fino, a onda je uočeno ono što se kosi s osnosvnom porukom brenda

Internet gori zbog fotografija supermodela u tangama: Brend Kim Kardašijan na udaru kritika zbog fotošopirane Tajre Benks (FOTO)
profimedia-0680291966 - Copyright Profimedia

Osim što je napopularnija starleta sveta, Kim Kardašijan je više puta do sada dokazala da je sposobna poslovna žena, a njen brend donjeg veša „Skims“ stekao je veliku popularnost širom planete.

U kampanji za novu liniju donjeg veša Kim je angažovala kultna imena iz manekenskog sveta, svetu je poslata moćna poruka, ali onda je usledio fotošop hladan tuš.

Naime, Kim je pošlo da okupi četiri bivša Viktorijina anđela da poziraju zajedno prikazujući kolekciju tangi, grudnjaka i bodija „Skims Fits Everybody“.

Tajra Benks, Hajdi Klum, Kendis Svonepul i Alesandra Ambrozio čine postavu koja se preko 20 godina, koliko se neke od njih bave poslom modela, nije mogla videti na okupu, zapravo ove žene su po prvi put zajedno pozirale.

Profimedia
 

„Ne može biti kultnije od ovoga“, poručeno ispod novih objava na profilu brenda „Skims“, a na kojima je prikazano kako je teklo snimanje sa 48-godišnjom Hajdi, 40-godišnjom Alesandrom, 48-godišnjim Tajrom i 33-godišnjom Kendis.

I ovoga puta zaštitni znak nove linije su nude nijanse veša, kojima je brend veran od samih početaka.

„Skims“ je samo jedna u nizu kompanija koje je osnovala Kim Kardašijan, a procenjena je u aprilu 2021. godine na 1,6 milijardi dolara. Danas prema mišljenju „Forbesa“ vredi 3,2 milijarde. Kolekcija nosi naziv „Iconic“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Hajdi Klum je na Instagramu napisala da je snimanje bilo „eksplozivno“ i dodala: „Prošlo je dosta vremena otkako smo svi zajedno, tako da je bilo tako posebno što smo se ponovo okupile.“

Kim je na Tviteru čak otkrila da nije planirala da se bavi manekenstvom pored velikana, ali je ipak uskočila, pozirajući u sredini u tangama i brusu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Kampanja „pozdravlja jake, moćne žene, naglašavajući prestiž visoke mode u komadima odeće za oblikovanje tela zbog kojih se sve žene osećaju kao ikone“.

U prošlosti je bilo dosta zapaženih zvezda u „Skims“ kampanji, poput Kortni Kardašijan, Megan Foks, Kejt Mos, olimpijskih i paraolimpijskih sportista.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKIMS (@skims)

Ipak, brend se našao na udaru kritika zbog fotošopiopiranja manekenke Tajre Benks.

Ljudi nisu zadovoljni time kako one izgledaju na finalnim verzijama fotografijama.

Instagram/problematicfame
 

„Tajra je prirodno lepa. Zbog čega ste je ovoliko fotošopirali?“, upitala je jedna korisnica Tvitera.

„Ovo je zaista jadan potez brenda koji tvrdi da promoviše prihvatanje svog tela“, dodala je druga.

„Kim me pozvala i vodile smo divan razgovor o kampanji za 'Skims'. Mislim da se odlično snalazi u poslovnom svetu i moje poštovanje prema njoj je još više poraslo nakon što me pitala da budem deo ovog projekta“, rekla je Banks ranije u razgovoru za magazin „Vog“.

Kardašijan je i ranije bila kritikovana zbog korišćenja fotošopa, ali se još uvek nije oglasila po ovom pitanju.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike