"Operisaću se dok ne umrem": Marija je potrošila više od 10 miliona dinara na plastične operacije, ali ne odustaje (FOTO+VIDEO)

25.02.2022

11:39

0

Kako bi joj grudi bile još veće u odnosu na veličinu implantata, u njima ima ekspandere

"Operisaću se dok ne umrem": Marija je potrošila više od 10 miliona dinara na plastične operacije, ali ne odustaje (FOTO+VIDEO)
Marija Magdalena - Copyright Printscreen/Instagram/1800leavemaryalone

Estetska hirurgija odavno više nije nepoznanica.

Niti je rezervisana samo za "odabrane".

Mnogo žena se odlučuje na ispravljanje nedostataka.

Bili oni krupni ili sitni.

Međutim, postoje i žene koje u tome preteruju.

I sigurno ste nekada sreli neku za koju ste pomislili da se upropastila.

Mnogi upravo to misle i za Meri Magdalenu, koja je prava zvezda društvenih mreža.

Naime, ona je, nakon što je potrošila više od 100.000 dolara na ekstremne i bizarne plastične operacije, prikupila ogroman broj pratilaca na Instagramu.

 

Ona ima 25 godina, a nakon što je uradila četvrtu operaciju nosa, kako bi imala "Barbie nos", kao i operaciju "mačjih očiju" (da oko bude što više iskošeno), sve je podelila sa svojim pratiocima.

- Moja gornja usna se još uvek ne pomera od operacije! Još je natečena od operacije nosa, pa je čak i pričanje čudno - rekla je ona, dodajući da njeno "novo lice" izgleda kao "šumski vilenjak".

 

 

Meri je objavila svoju fotografiju osam dana nakon operacije, na kojoj se vidi njeno otečeno i zavijeno lice. Nosila je majicu koja se protezala preko grudi u kojima su pozamašni implantati - veličine 38J. Navela je i koje sve procedure je očekuju.

- Sledeće nedelje imam rezervisanu transplantaciju obrva, vilice i usana, posle čega će moje lice biti kompletno. Moram da nosim flaster za nos još nedelju dana, ali sam ga već juče videla i mogu reći da izgleda savršeno. To je lažan "Barbie nos", upravo ono što sam tražila. Mnogi hirurzi su rekli da nije moguće da imam ovakav nos zbog tri prethodna zahvata na njemu - napisala je ona u opisu fotografije.

Kako ekstremne operacije nije mogla da obavi u Sjedinjenim Državama, veruje se da je Meri otputovala u Rusiju da bi ih uradila. Nešto raniije, tokom ovog meseca, izrazila je zabrinutost da bi tenzije između Ukrajine i Rusije mogle potencijalno da poremete njeno putovanje.

Prvu operaciju nosa Marija Magdalena obavila je kada je imala 21 godinu, a tada je počela da radi kao striptizeta i pratnja.

Tokom godina imala je operaciju podizanja obrva, transfere masti, višestruke operacije nosa i grudi, fasete, liposukciju, kao i tri brazilska podizanja zadnjice.

Kako bi joj grudi bile još veće u odnosu na veličinu implantata, u njima ima ekspandere.

- Mogu samo da nastavim da ih uvećavam. Nastaviće da rastu i da rastu. Dok ne umrem, nije me briga. Za mene ne postoji krajnja tačka - rekla je ona.

A do smrti moglo je lako da dođe 2018, kada Meri zamalo nije umrla na operacionom stolu tokom zahvata da bi dobila "najdeblju vaginu na svetu".

- Ja sam je dizajnirala po narudžbi, tako da imam najdeblje "usne" na svetu. Umalo nisam umrla tokom procedure. Morala sam da dobijem dve transfuzije krvi. Doktor je rekao da sam izgubila mnogo krvi i da sam bila veoma bleda. Mislio je da ću umreti - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike