"Besprekorna tehnika": Na snimku je mačka i pije vodu, ali razumećemo ako video budete morali da odgledate dva puta

18.07.2022

07:38

0

Autor: Z.A.S.

Ovo je jedna od onih situacija za koju samo životinje imaju logično objašnjenje

"Besprekorna tehnika": Na snimku je mačka i pije vodu, ali razumećemo ako video budete morali da odgledate dva puta
Mačka - Copyright Pixabay

Na društvenim mrežama često viđamo razne fotografije i videe u kojima glavne uloge imaju životinje. Naravno, mnoge od njih su kućni ljubimci, a njihovi vlasnici ne propuštaju priliku da ih fotografiši ili snime u neobičnim pozama i situacijama.

Naravno, te snimke i fotografije dele na društvenim mrežama, a mi onda imamo priliku da uživamo u njihovim dogodovštinama, da se nekada rastužimo, ali uglavnom nasmejemo od srca.

Na jednom tviter nalogu pojavio se video koji bi vam, da ste ga pogledali bez prethodnog predznanja, možda baš i ne bi bio najjasniji iz prve, jer sigurno biste sve očekivali, osim da mačka na ovakav način pije vodu iz slavine.

Da mačka pije vodu sa česme ili sa slavine i nije neobična pojava, koliko činjenica da je to radila naglavačke, pa je u krupnom kadru, zapravo, njena guza.

Naravno, zapitaćete se i zar joj ne bi bilo lakše da je samo stala ispred ili malo ispod slavine? Zapitali smo se i mi, ali, tako je - kako je. Njena vlasnica je zabeležila ovaj neprocenjivi trenutak i podelila ga sa nama, na čemu smo joj beskrajno zahvalni.

"Besprekorna tehnika", piše u opisu videa koji je odmah postao viralan, a za dva dana je pregledan više od 220.000 puta.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike