"Moja mama i pas kojeg nije želela": Kada budete videli kako sada brine o njemu, shvatićete šta je čista ljubav (VIDEO)

27.06.2022

08:58

0

Autor: Z.A.S.

Jer, pas je čovekov najbolji prijatelj

"Moja mama i pas kojeg nije želela": Kada budete videli kako sada brine o njemu, shvatićete šta je čista ljubav (VIDEO)
Pixabay

Snimci životinja koje imamo priliku da vidimo na internetu, često nas razonode. Istini za volju, nekada nas i rastuže, ali umeju nečemu i da nas nauče. Recimo, šta je to ljubav.

Na jednoj popularnoj "Instagram" stranici objavljen je video zlatnog retrivera i njegove vlasnice. Na prvi pogled, pomislili biste da je u pitanju običan video, međutim, ubrzo vam postane jasno, zbog čega je on munjevitom brzinom postao viralan.

Naime, na samom početku videa vidi se žena, kako sedi na kauču i jede, dok ispred nje stoji zlatni retriver i čeka da ona podeli nešto sa njim, a ispod stoji natpis "Moja mama i pas kojeg nije htela".

U nekoliko scena koje se smenjuju u videu možemo da vidimo šta mama i "pas kojeg nije htela" sada, zapravo, sve rade zajedno.

Dok stoje na prozoru, zajedno gledaju kako ljudi prolaze i to je "ono što oni rade". Zatim, dok ona sedi u fotelji, on leži na kauču i spava, a ona ga "ponekad zadirkuje", piše u sceni u kojoj se vidi žena kako malo mazi, a malo zadirkuje svog voljenog ljubimca.

To, naravno, nije kraj. Ona ga i masira na poseban način, podrazumeva se, baš kako on voli, a kada se on uplaši, ona je ta koja ga teši.

Da, mama i pas kojeg nije želela. Zvuči li vam ovo poznato?

"Ovo je čista ljubav",
"Ovo je predivno",
"Svi psi su predivni, ali nijedan se ne može meriti sa zlatnim retriverom", glase neki od komentara ispod videa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi