Nakon što je ostao bez sestre, pas upoznaje novu drugaricu macu koju odmah grli i ljubi (VIDEO)

26.06.2022

09:32

0

Autor: D. R.

Ovaj snimak će vas istopiti

Nakon što je ostao bez sestre, pas upoznaje novu drugaricu macu koju odmah grli i ljubi (VIDEO)
emiliaivan15 - Copyright Printscreen/TikTok, emiliaivan15

Nije uvek jednostavno kada vam se u kući pridruži nov član porodice. Međutim, udomljenom psu po imenu Martin, upoznavanje njegove novedrugarice mace očigledno je ulepšalo dan.

Iako je Martin bio jedini kućni ljubimac u domaćinstvu kada je novo mače stiglo, nije navikao da bude sam. Pre samo godinu dana preminula je Alma, njegova sestra labradorka i najbolja prijateljica.

- Prošao je kroz depresiju jer Alma više nije bila sa nama. Bio je zaista usamljen i tužan - rekla je Emilija Ivan, Martinova vlasnica, za "The Dodo".

Kada je Emilija čula da je u polju u blizini napušteno mlado mače, znala je da mora da mu pruži dom i ljubav koju zaslužuje. Najpre je oklevala da upozna Martina sa novim mačetom, ali kako je u opisu snimka i sama naglasila, ovim dvema životinjama desila se ljubav na prvi pogled. 

Martinova prva rakcija na mače bila je jedan pravi prijateljski zagrljaj, a onda i puno poljubaca dobrodošlice.

Pogledajte Martina kako upoznaje svoju novu drugaricu ovde:

Ubrzo nakon što su primili prvo mače kući, Emilija i njen dečko pronašli su drugo mače — ovog puta napušteno u svom dvorištu.

- Mislimo da ju je neko ostavio jer su videli da imamo još jedno mače. Bila je sama i uplašena - rekla je vlasnica ove družine.

Drugo mače je dočekalo jednako topla dobrodošlica od Martina. Mačići su se neprimetno pridružili Martinovoj porodici, gde je on glavni.

- Poklanja im veliku pažnju i brine o njima. On se ponaša kao da im je majka, a one njegove ćerke - rekla je Emili.

Ona i njen dečko su čak primetili da je prisustvo mačića pomoglo da se ublaži Martinova tuga. Sada im izgleda kao da je nekako zahvalan, kažu. A to što su videli Mrtinov odnos prema mačićima, čini im se pojačalo je njihovu ljubav prema njemu.

- Uvek sam volela Martina, ali sada kada ga vidim kako se brine o mačićima, kako je pažljiv i razigran sa njima, prosto je sve magično - zaključuje Emilija. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike