Da li je ovo sezona neverstva? Serijska ljubavnica tvrdi da Božić i Nova godina otkrivaju nevaljalu stranu muškaraca

17.12.2021

18:19

0

Vesela udovica Li je izgubila muža Roberta pre deceniju i od tada je imala 130 afera

Da li je ovo sezona neverstva? Serijska ljubavnica tvrdi da Božić i Nova godina otkrivaju nevaljalu stranu muškaraca
gweneth_jsm - Copyright Printscreen/Instagram, gweneth_jsm

Praznično vreme je za Gvinet Li (49) iz Londona kao otvorena kutija šarenih bombona iz koje može jesti koliko želi.

- Sezona je preljuba, imam više afera nego ikada pre. Svi smo predugo bili zatvoreni i želimo da se malo zabavimo - kaže i napominje da njen savršeni praznični izlazak izgleda ovako: ona i on ulaze u hotel s pet zvezdica, strastveno vode ljubav na ogromnom krevetu i svuda po apartmanu. Potom malo predahnu, otpiju gutljaj, dva šampanjca i krenu u kupovinu skupih dizajnerskih stvari.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Svi njeni sadašnji ljubavnici su u braku i nazivaju je svojom "malom božićnom smetnjom". 

- Božić i preljuba idu ruku pod ruku - tvrdi ova žena koju neki nazivaju "serijskom ljubavnicom", a ona se ne buni. Priznaje da voli seks i ima puno ljubavnika koji u vreme Božića žongliraju između nje i svojih porodica.

Gvinet je bila u braku s trgovcem naftom

Postala je udovica 2011. godina nakon što je suprug Robert preminuo od raka. Do danas je, tvrdi, bila s preko 130 oženjenih muškaraca koje je većinom upoznala na veb-stranici IllicitEncounters.com.

S avanturama je počela mnogo pre njegove smrti, nakon što je saznala da menja ljubavnice kao čarape.

- Saznala sam što radi i pomislila: "Ako ga ne mogu pobediti, pridružiću mu se". Nisam želela drugog muža nakon što je on umro, afere mi savršeno odgovaraju. U ovakvim aranžmanima seks ne postaje dosadan kao u dugotrajnim vezama - dodala je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Priznaje da toliko uživa u tome da je čak kršila pravila karantina samo kako bi mogla da se nalazi sa svojim ljubavnicima.

- Lagala bih kad bih rekla da poslednje dve godine nisu bile teške zbog tih ograničenja, ali sad smo se opet vratili u neko polunormalno stanje i zabavljam se kao nikad do sad - kaže.

- Božić i Nova godina definitivno otkrivaju nevaljalu stranu muškaraca s kojima se nalazim. Svi oni žele da uživaju u strasti pre nego što budu nedelju dana zatvoreni kod kuće sa svojim porodicama. Zaista sam uživala u slasnom seksu dok se i oni i ja spremamo za božićnu pauzu - nastavila je da otkriva detalje privatnog života.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Opisala je kako zamišlja savršenu prazničnu seks avanturu

- Moj savršeni sastanak je seks u jednom od londonskih hotela s pet zvezdica, božićni šoping u Bond Streetu i mojim omiljenim dizajnerskim radnjama kao što je "Guči", a potom večera u jednom od restorana s Mišelinovim zvjzdicama. Uvek je najbolje prvo obaviti seks, mnogo je uzbudljivije kad si svež, nisi umoran od šopinga i napuhan od večere - ispričala je.

Trojica muškaraca s kojima se trenutno viđa su pilot, menadžer i privatni preduzetnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

- Svi oni su u braku i apsolutno nemaju nameru da napuste svoje žene. Ja sam njihova "mala božićna smetnja". Jedan od mojih ljubavnika je pilot s kojim se viđam od leta. On s porodicom živi u Saseksu. Često prespava u gradovima širom sveta, a ja sam njegova devojka iz Londona. Voli žene u uniformama pa sam napravila posebne fotke samo za njega. Pilotska odeća ga izluđuje - dodala je.

- Drugi je rukovodilac investicionog fonda vredan nekoliko miliona funti. Vreme mu je podeljeno između porodične kuće na selu u Berkširu i stana u centru Londona. Ima puno ljubavnica i puno afera, ali njegova žena nema ništa protiv. Može da radi šta želi kad je u svom stanu. Njihov stav je "Šta se događa u Londonu, ostaje u Londonu". Viđam se s njim od jeseni. Naći ćemo se u njegovom stanu i dočekati Novu godinu "uz vatromet" - nastavila je. 

Treći ljubavnik ima nekoliko kompanija, a njegova porodica živi u ruralnom Varvikširu. Često putuje u London zbog posla gde usput provodi vreme s Gvinet i drugim ljubavnicama.

- On uživa u malo nastranom seksu, ali njegova žena više nije zainteresirana za to. Ima puno igračaka i ideja koje voli da iskoristi kad smo zajedno. Najdraži scenario mu je onaj gde ja dominiram kao stroga direktorka internata koja ga je uhvatila u nestašluku - prisetila se.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gweneth Lee (@gweneth_jsm)

Džesika Leoni, stručnjakinja za seks i veze s veb-stranice za upoznavanje "IllicitEncounters", na kojoj Gvinet pronalazi ljubavnike, kaže:

- Gweneth je primer tipične dobro obrazovane, sofisticirane žene koja i ovog Božića traži afere na stranici.

- Sve one žele da upoznaju bogate muškarce koji dolaze bez ikakvih prtljaga ili očekivanja od veze. Oni samo žele odličan seks i dobar provod, a Gvinet to isporučuje u velikim količinama - pojasnila je.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike