Koji su to najčešće kupovani pokloni za Dan zaljubljenih (i najsigurniji)?

23.01.2023

13:15

0

Autor: 24sedam

Ruže crvene i zlatne mašne se već vijore po cvećarama, a to znači da se Dan ljubavi uveliko priprema i da se na njega i te kako misli.

Koji su to najčešće kupovani pokloni za Dan zaljubljenih (i najsigurniji)?
Ilustracija - Copyright Pexels

Ne samo svet, već i mi „uzimamo“ tu slatku tradiciju iz američkih filmova i slavimo ljubav. Šta ono beše traži svako slavlje? Poklone, zar ne?

Poklon za Dan zaljubljenih je često najveći problem, posebno mlađima, zaljubljenima do ušiju, jer uvek žele da ostvare i pošalju neku dublju poruku, prikažu svoja osećanja i ono najvažnije, obraduju voljenu osobu. Poklon uvek raduje, bilo da je to poklon za Dan zaljubljenih, 8. mart ili Novu godinu, sasvim je nevažno. Pažnja i dosetljivost čine da sve bude baš kako treba, pa nemojte brinuti oko toga, mada možete i da pogledate koji su to najčešće poklanjani pokloni za Dan ljubavi, ali i najsigurniji za bilo koga.

Nakit kao poklon za Dan zaljubljenih: DA ili NE?

Devojke obožavaju nakit. Tu nema dileme. Bilo koji komad nakita je dobrodošao, bilo kao poklon za Dan zaljubljenih ili bez ikakvog povoda i razloga. Zato je ovo jedan od redovno kupovanih poklona. Međutim, sve češće se kupuje i za muškarce. Posebno ogrlice i prstenje, koje je već godinama u muškoj modi veoma prisutno. Savet je samo da malo razmislite, šta vaša voljena osoba to tačno voli da nosi, koje materijale i sve će vam biti jasno. Poklon spreman očas posla.

Da li svaka vinoteka Beograd pretvara gradom vina i ljubavi?

Da li ste znali da srpska prestnica za Dan zaljubljenih postaje grad svetlosti kojim promiču srca, cveće i iskrice najlepših osećanja? Možda je za to kriva i neka vinoteka. Beograd ne vidi samo srca i cveće, već i često flaše finog vina. Ovo je definitivno ako ne redovan poklon, onda propratni poklon za Dan zaljubljenih i način da se taj praznik ljubavi lepše i opuštenije proslavi.

Vino je uvek dobar poklon. Uvek je dobro kao dopuna poklonu. Ako ne znate kako da se odlučite za određenu sortu grožđa, vina, za određenu vrstu vina, neka vaša stanica bude neka vinoteka. Beograd ih ima, a to će značiti i da vam je olakšan izbor, jer vinoteke uvek imaju obučeno osoblje koje će kroz nekoliko pitanja znati tačno šta da vam preporuči i da vam omogući savršene ukuse u toku ispijanja.

Knjižara se za Dan zaljubljenih ne zaobilazi

Nakon cvećare, vinoteke, zlatare i juvelirnice, na red dolazi i knjižara. Iz više razloga se baš ka njoj zapute oni koji žele da imaju dobar, siguran i uspešan poklon za Dan zaljubljenih. Dok je knjižara tu da sve lepo upakuje i dekoriše, tu je i da ponudi još jedan veoma čest poklon koji se daje ovim povodom, a to su knjige. Možda živimo u vremenu potpune digitalizacije, društvenih mreža i brojnih zapisa, ali knjiga je ostala i dalje jedan od poklona koji se često uzima u svim prilikama. Ono šta uvek daje siguran „prolaz“ jesu knjige omiljenih pisaca, knjige sa nekom tematikom za koju znate da je vaša voljena osoba preferira, što znači da knjižara u ovim situacijama uvek pruža ne spas, već pravi uspeh.

A šta je ono šta biste vi uvek poklonili za Dan zaljubljenih?

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike