Žene bi vrlo rado isprobale ovih pet scena iz filmova za odrasle

20.01.2023

20:49

0

Autor: Z. A.

Ako ste mislili da su filmovi za odrasle rezervisani za muškarce, niste u pravu

Žene bi vrlo rado isprobale ovih pet scena iz filmova za odrasle
Scena iz filma 50 niijansi sive - Copyright Film "50 nijansi sive"/Profimedia

Vrele scene seksa u filmovima neretko izgledaju kao da ih je nemoguće izvesti u kućnim uslovima, a uvek mogu poslužiti kao inspiracija za eksperimente u spavaćoj sobi.

Filmovi za odrasle nisu rezervisani samo za muškarce, a to svaka žena zna.
Iako mnoge filmske avanture u stvarnom životu nisu baš izvodljive, neke scene i te kako mogu poslužiti kao inspiracija za mali intimni eksperiment u krevetu.

Naravno, svaka žena ima apsolutno pravo da u mislima prizove i glumce iz određenh fimova, a već smo imali prilike da vidimo koji se to glumci vrzmaju po ženskim fantazijama.

I koje bi to scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale?
Evo – ove:

Seks s povezom preko očiju

Povez na očima sprečava predvidljivost tokom intimnih trenutaka. A kada ne vidite i ne znate na koji će deo vašeg tela sleteti poljubac ili dodir vašeg partnera, sva čula su u intenzivnom iščekivanju.

Profimedia
 

Seks ispred ogledala

Sećate se ogledala na plafonu u filmu "Niske strasti"?
Većinu ljudi muči pitanje kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja seksa ispred ogledala primamljiva. Pogled na partnera je uzbudljiv, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, pa se ne ustručavajte da ispunite ovu fantaziju.

Eksperimentisanje sa seksi igračkama

Seks-igračke su mnogim parovima još uvek tabu-tema. Ali žene koje su npr. isprobale igru sa vibratorom ili stimulišućim prstenom i te kako znaju koliko takva sitnica može razbuktati strasti. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

Profimedia
 

Dama domina

Mit o tome kako žene vole da budu pasivne u intimnim trenucima treba što pre da zaboravite. Pripadnice lepšeg pola i te kako vole da budu dominantne u krevetu i da preuzmu inicijativu i kontrolišu svog partnera. Deo te fantazije je i ispunjavanje svih želja dama u tom trenutku.

Seks na javnom mestu

Glavna tema mnogih filmova za odrasle.
Reč je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi, piše zadovoljna.hr.

Profimedia
 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike