Iz ovih 10 razloga žena ostavlja muškarca kog ludački voli: Broj tri i šest nijedna žena ne može da oprosti ni princu

28.06.2022

16:53

0

Autor: Z. A.

Iako ljubav zaslepljuje, neke stvari izoštre vid

Iz ovih 10 razloga žena ostavlja muškarca kog ludački voli: Broj tri i šest nijedna žena ne može da oprosti ni princu
Ilustracija - Copyright Profimedia

Svet se vrti oko ljubavi a ljubav se vrti oko partnera i neretko vrti ili oba partnera ili pak samo jednog baca u kovitlac.

I neretko ljubav liči na bolest. Ali iako ljubav jeste slepa, zaljubljena žena ima meru  i kada se pređu određene granice, ona će napustiti čak i tog ultimativnog muškarca iz snova bez razmišljanja.

A najčešće će to učiniti iz ovih 10 razloga.

1. Ne želi da začini stvari

Nije da žena želi da njena romantična veza bude vožnja rolerkosterom, važno je ostaviti malo prostora za nove stvari. Ako muškarac insistira na odlasku u isti restoran svaki dan ili želi da putuje na isto mesto svaki godišnji odmor jer ne želi da izađe iz svoje zone udobnosti, njegovoj partnerki sigurno će uskoro dosaditi.

Profimedia
 

 

2. Optužuje vas da imate očekivanja do neba

Kada žena razmišlja o prekidu sa svojim voljenim, najverovatnije je do tada već mnogo pokušala da spasi ovu vezu. Ali ako partner odbije da razgovara o stvarima koje je zabrinjavaju i, u isto vreme, nastavi da se žali na njene nerealne zahteve, ona će ostati bez sumnje da je vreme za prekid.

3. Otkazuje vam viđenje i odlazi s prijateljima

Nemate puno u čemu da uživate ​​kada vas dečko iznenada ostavi samu tokom vikenda, ostane u gradu do kasno – ignorišući vaše pozive ili na bilo koji drugi način poremeti vaš raspored. Ako se navikao da otkazuje vaše izlaske i umesto toga provodi vreme sa svojim prijateljima, žena će početi da shvata da je to signal da je od male važnosti u njegovom životu – neće proći predugo pre nego što ode zauvek.

4. Deluje misteriozno

Ako se ponaša kao da nešto krije, definitivno vara, prvo je što ćete pomisliti ako primetite tajnovito ponašanje partnera. Ako partner izbegava slanje poruka kada je u vašoj blizini, govori u nejasnim detaljima o svojim planovima ili se brani kada ga pitaju gde je bio, nedostatak iskrenosti i otvorenosti nateraće svaku ženu da poželi da potraži drugu, stabilniju vezu.

Profimedia
 
5. Nikada nije tu kad vam je potreban

To ne znači nužno da je muškarac van grada ili da se druži s prijateljima – može da sedi ispred svoje devojke, ali i dalje ne bude prisutan kada ona želi da razgovara o stvarima koje su joj važne ili joj smetaju. Kada se partner samo pretvara da sluša, žena to može da oseti i shvatiće da je uzima zdravo za gotovo. Ko želi takvu vezu?

6. Čini da se osećate kao njegova majka

Muškarac-dete ne sledi planove, nikada ne želi da vodi razgovore s odraslima i krivi svoju partnerku što zanoveta. U ovakvoj vrsti veze, svaka žena će se ubrzo umoriti od pokušaja da mu skine odgovornost s njegovih ramena i smišlja izgovore za njega te će poželeti da potraži odraslog muškarca.

Profimedia
 
7. Ignoriše vaše mišljenje

Kada postoji potreba za donošenjem odluka koje utiču na obe osobe u vezi, žena očekuje da će se njeno mišljenje uzeti u obzir. Ako muškarac misli da se njene želje i potrebe ne računaju i da se fokusira samo na sebe, ona će to shvatiti kao crvenu zastavu da on ne želi da ona bude srećna i da je ne poštuje.

8. Svoju karijeru stavlja na prvo mesto

U redu je kada osoba ima velike snove koje treba ostvariti, ali kada ste u vezi, čak i uprkos zauzetosti, važno je odvojiti malo vremena da se usredsredite na partnera i pokažete mu da vam je on prioritet. Ako je muškarac uvek previše zauzet da provodi vreme sa svojom ljubavnicom, ona će želeti da ga ostavi zauvek.

Profimedia
 
9. Upoređuje vas s drugim ženama

To može biti neko od njegovih bivših, kolega ili majka. U svakom slučaju, stalno upoređivanje devojke s drugim ženama vrlo je opasna greška koja u trenu može uništiti vezu. To čini da se žena oseća užasno, negativno utiče na njeno samopoštovanje i, najverovatnije, završiće raskidom.

10. Tera vas da se zapitate da li mu je uopšte stalo

Uvažavanje je važno za zdrav odnos i, usput rečeno, znači da cenite partnera čak i za male stvari koje rade. Ako, umesto da pokaže koliko mu je žena važna, muškarac nju uzima zdravo za gotovo i ne želi da se truditi u vezi, njegova partnerka se nikada neće osećati prijatno u njegovoj blizini.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike