Primamljivi Njujork: Sada možete da iznajmite i boravite u kući iz kultnog ostvarenja "Doručak kod Tifanija"

13.11.2021

12:20

0

Od cene se vrti u glavi, ali i dalje možemo da maštamo

Primamljivi Njujork: Sada možete da iznajmite i boravite u kući iz kultnog ostvarenja "Doručak kod Tifanija"
profimedia-0553721165 - Copyright Profimedia

Samo nekoliko gradova poseduje kulturnu autentičnost kakvu ima Njujorku. Iako to može dovesti do toga da domoroci prevrću očima, postoji određena magija u tome što turisti hrle do kultnog stana Keri Bredšo u Čelzi četvrti.

Isto se može reći i za vodeću prodavnicu "Tiffany & Co." u 57. ulici. Zapravo, jedva da možete da prođete nekim njujorškim blokom, a da ne naletite na značajnu kulturnu znamenitost.

Sada, oni koji budu posetili Njujork, moći će da ostvare jedan više njujorški san: da iznajme "Upper East Side" kuću koja je služila kao pozadina važnim kadrovima filma ''Doručak kod Tifanija''. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Inspirato (@inspirato)

Preko luksuznog sajta za iznajmljivanje nekretnina "Inspirato", oni koji žele da osete deo istorije filma mogu iznajmiti celu kuću za 2.500 dolara, koliko iznosi mesečna naknada vlasnika "Inspirato Pass". S druge strane, obični članovi "Inspirato Cluba" moraće da plate naknadu po noćenju pored svoje fiksne pretplate od 600 dolara mesečno. 

Iako je cena visoka, i dalje možemo da sanjarimo o svim mogućnostima koje ova kuća nudi.

Oni koji su gledali ''Doručak kod Tifanija'' setiće se da je zgrada bila podeljena na skromne jednosobne stanove za potrebe filma. I dok nećete imati Paula Varjaka za komšiju ili famoznu mačku da vam pravi društvo, reklo bi se da je realnost mnogo primamljivija.

Profimedia
 

Izgrađena 1910. godine, ova kuća ima pet spratova sa četiri spavaće sobe, vinskim podrumom, bibliotekom, staklenikom i dvorištem na nivou bašte.

Za one koji žele da se vrate u prošlost u 1961. godinu - pronađite Živanši haljinu i prošetajte do Central Parka ili, da biste upotpunili fantaziju, vodeće prodavnice "Tiffany & Co." koja je, na kraju krajeva, samo nekoliko blokova udaljena od lokacije. Naravno, uz kroasan i kafu u ruci.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Elle

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike