Tri ukusa sladoleda od samo jedne osnove: Najbrži način da napravite omiljenu letnju poslasticu od banane, jagode i čokolade (VIDEO)

23.05.2022

12:41

0

Za samo desetak minuta dobićete sladoled u količini porodičnog pakovanja

Tri ukusa sladoleda od samo jedne osnove: Najbrži način da napravite omiljenu letnju poslasticu od banane, jagode i čokolade (VIDEO)
Sladoled - Copyright Printscreen/YouTube/Hearty food

Sladoled nam posebno prija tokom toplih prolećnih i letnjih dana, a njegova sezona je već počela. Priprema nije teška, međutim, ukoliko želite nekoliko različitih ukusa, potrebno je da izdvojite malo više vremena.

Sa druge strane, možete i da isprobate ovaj fenomenalan recept koji će vam omogućiti da od jedne osnove napravite čak tri različita ukusa.

Potrebna su vam samo četiri sastojka koja neće znatno uticati na vaš budžet, a količinski ćete dobiti porodično pakovanje.

Za pripremu vam je potrebno svega 10-ak minuta, a onda vam još samo preostaje da odaberete u kom ukusu ćete uživati, ili da jednostavno iskombinujete sva tri.

Sastojci:

- 5-6 banana

- 9-10 jagoda
- 3 kašike meda
- 2 kašike kakaoa
Pixabay
 

Priprema:

Isecite banane na kolutove, a zatim ih zaledite. Količinu podelit na tri jednaka dela, a zatim jedan deo banana izblendirajte zajedno sa očišćenim jagodama i kašikom meda. Nakon toga izblendirajte drugi deo banana sa kašikom meda, a zatim i treći deo banana sa kašikom meda i kakaom. Sipajte u posudu prvo smesu sa jagodama i bananama, zatim samo sa bananama, a onda i smesu sa kakaom. Nakon svakog sipanja smese posudu držite u zamrzivaču da se sladoled ne bi otopio dok pravite novu smesu.
Gotov sladoled stavite u zamrzivač i držite ga u njemu sve do serviranja.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike