Ovu salatu Dženifer Aniston je jela 10 godina svakog dana tokom snimanja „Prijatelja“, a ona i sa 53 izgleda kao devojčurak

21.02.2022

13:59

0

Glumica pazi na ishranu i redovno vežba, a uvek je u vrhu liste najzgodnijih glumica Holivuda

Ovu salatu Dženifer Aniston je jela 10 godina svakog dana tokom snimanja „Prijatelja“, a ona i sa 53 izgleda kao devojčurak
73470511_393923528161456_385985893290089327_n - Copyright Printscreen: Instagram /jenniferaniston

Dženifer Aniston je polovinom februara napunila 53 godine, a osim što se nalazi na listi omiljenih holivudskih zvezda, mnogima je poslednjih godina guru kada je reč o ishrani i fitnesu. Zato što za svoje godine igleda fenomenalno.

U poslednje vreme mrežom se širi otkriće da je glumica tokom 10 godina snimanja serije „Prijatelji“ svakoga dana jela istu salatu.

Ručak je provodila s koleginicama Kortni Koks i Lisom Kudrou i uvek je donosila salatu koju bi podelila s njima.

Salatu je pravila od bulgura, crvenog luka, krastavaca, feta sira, kuvane leblebije i pistaća, uz dodatak seckanog peršuna i korijandera, a nije joj dodavala nikakav preliv. S vremenom su Kortni i Lisa počele nazivati „Dženiferina salata“.

Glumica prošle godine ispričala da je počela da poštuje autofagiju, odnosni periodično gladovanje koje praktikuje puno njenih kolega iz Holivuda, ali i Novak Đoković.

„Ja sam na fasting dijeti i ne jedem doručak. Primetila sam značajnu razliku kada ne jedem čvrstu hranu po 16 sati“, rekla je glumica.

Ujutro je dozvoljena kafa, a Dženifer često uz to popije i sok od celera koji je ove godine postao jako popularan u fitnes svetu. Novu dijetu otkrili su i brojni slavni poput Kortni Kardašijan, Hale Beri, Kejt Volš i Hjua Džekmena koji su vrlo brzo počeli da dobijaju odlične rezultate.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike