Poznati pevač snimio reklamu za "Jeep" koja se povlači zbog njegovog incidenta (VIDEO)

14.02.2021

15:20 >> 12:49

0

Automobilska kuća nije znala za njegov prekršaj, a sada smatraju da je neprimereno da on bude deo spota

Poznati pevač snimio reklamu za "Jeep" koja se povlači zbog njegovog incidenta (VIDEO)
Copyright Printscreen

Delovalo je da će to biti lepa saradnja. Poznati pevač Brus Springstin (71) nedavno je snimio reklamu za automobil, a već u sredu njegov spot za “Jeep” odlazi “na čekanje” nakon otkrića da je u novembru ovaj muzičar bio uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju.

Pevač iz Nju Džersija bio je priveden 14. novembra i tom prilikom dobio je tri prijave: zbog vožnje u pijanom stanju, opasnog upravljanja motornim vozilom i konzumiranja alkohola na mestu gde je to zabranjeno.

Trebalo bi da se on negde krajem meseca pojavi i na sudu, a to će učiniti putem video poziva.

Pročitajte još

Neobično je to što pevač inače nije neki ljubitelj snimanja reklama i tim više je iznenadio javnost kada se u nedelju prvi put pojavio spot automobilskog proizvođača “Jeep” i to tokom prenosa Super Bowla.

U spotu pevač prelazi široka prostranstva američkog Srednjeg zapada i govori Amerikancima da “na putu vidi nadu” te ih poziva da prevaziđu međusobne podele.

Nakon saopštenja da je Springsteen bio uhapšen zbog vožnje u pijanom stanju, “Jeep” je povukao reklamu, kako prenosi srbijadanas.rs.

-Bilo bi neprimereno komentisati aferu o kojoj smo tek saznali – rekla je predstavnica grupe za kanal CNBC. – Međutim, smatramo ispravnim da prekinemo sa emitovanjem reklame dok ne saznamo sve činjenice.

Pogledajte kako izgleda reklama koja je u etru bila svega nekoliko dana.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike