Odlična ideja: Tesla dobija koristan dodatak koji nema nijedan drugi auto

05.06.2022

07:40

0

Autor: D. R.

Ako vam je ikada pokisla kabina jer ste zaboravili da podignete stakla na automobilu, ovaj dodatak ćete i te kako znati da cenite

Odlična ideja: Tesla dobija koristan dodatak koji nema nijedan drugi auto
tesla-fans-schweiz-7_OQMgoGzDw-unsplash - Copyright Unsplash

Na Teslinim automobilima to više neće biti moguće jer će "tesle" same da brinu o takvim stvarima. Naime, ako detektuje kišu, sistem u autu će samostalno zatvoriti stakla i tako sprečiti da se pokvasi unutrašnjost vozila. 

Ovo je rezultat zahteva brojnih vlasnika "tesla" automobila na Tviteru, piše "Drive Tesla Canada". Na jedan takav zahtev, osobe iza profila Brandonee916, ujedno i beta testera za sistem autonomnog upravljanja, reagovao je i Elon Mask rekavši kratko "svakako“. 

 

 

Stoga, jedino otvoreno pitanje je kad će ova funkcija biti dostupna na "tesla" automobilima.

Za one nestrpljive, uz malo igre po izbornicima, moguće je ručno uključiti jednu sličnu funkciju. Reč je o funkciji koja će automatski zaključavati auto kad se odmaknete od vozila, ali i zatvoriti sve prozore. Postoji i opcija da vas vozilo obavesti ako ste ostavili prozore otvorene. 

Poslednja se čini i kao bolja opcija, pre svega za sve one koji imaju decu ili kućne ljubimce. Kao što je spomenuo jedan pratilac, sistem će zatvoriti prozore bez obzira na to da li se neko nalazi u vozilu ili ne. 

Definitivno korisna stvarčica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Index

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike