Nišlijka koja je ceo dan bila zarobljena u kolima oglasila se za 24sedam: Zviždala sam, slala signale! Sreća pa sam imala grickalice (VIDEO)

30.11.2021

10:41

0

Ekipa portala 24sedam posetila je nesrećnu ženu u njenoj kući, gde se oporavlja od dugog sedenja u automobilu po velikoj hladnoći

Nišlijka koja je ceo dan bila zarobljena u kolima oglasila se za 24sedam: Zviždala sam, slala signale! Sreća pa sam imala grickalice (VIDEO)
IMG-dfb01f0fa8dd3503350ffce86f5c2a7f-V - Copyright 24sedam

Potpuno neverovatna vest juče se pojavila u medijima - Nišlijka kolima sletela s puta, 24 sata provela u vozilu!

Naime, ona je svojim vozilom „fiat punto“ sletela s puta u ataru sela Paljina i nakon toga ostala zarobljena u automobilu skoro 24 sata. Spasena je zahvaljujući prolaznicama koje su alarmirale hitne službe, pa je žena izvučena iz automobila i potom medicinski zbrinuta.

Ekipa portala 24sedam je posetila nesrećnu ženu u njenoj kući, gde se oporavlja od dugog sedenja u automobilu po velikoj hladnoći.

Kaže da je od kuće pošla između 10.00 i 10.30, a u 15 sati je došlo do nezgode, jer se izgubila na putu do obližnje banje. Kaže, izneverio ju je GPS.

- Htela sam da odem u u banju Topilo, do vodenice, gde se ljudi kupaju. Pitala sam jedno dete za smer i ono mi je pokazalo put, međutim, sve mi je bilo nepoznato i sumnjivo. Izašla sam iz auta i videla da put vodi između dva brda. Shvatam da me nisu dobro usmerili. Krenula sam u rikverc. Bila je mokra trava i auto je u trenutku bio kao list na vodi. Vozilo nije bilo pod mojom kontrolom. Između dva drveta sam letela, nije bilo prostora da manevrišem - ističe Snežana Miljković.

- Zvižadala sam pištaljkom, jer sam videla nekog čoveka da pali travu. Promukla sam, pa mi je to dobrodošlo. On nije reagovao. Čak sam mu i sirenom davala znak, i telefonom. Shvatim da će tu biti žurka, ostaću do Nove godine - kroz smeh kaže naša sagovornica.

- U kolima sam imala kafu, kakao, rakiju, pivo i grickalice, tako da nisam ostala gladna i žedna. Preko noći sam manevrisala i malo sam se pomerala, ali to mi nije pomoglo. U nedelju su tuda prošle žene koje su išle na groblje. Srećom te su me primetile. Zamolila sam ih da mi napune telefone, međutim, nisu se vratile. Počela sam da razmišljalam o tome da krenem peške. Ipak, u neko doba došla je milicija i ja sam bila spasena - ispričala je Snežana. 

Kaže, nije se plašila tokom noći, čak je iz vozila snimila kako je izgledalo svitanje.

- Kurjaka nema, to sam znala - istakla je Snežana, koja zbog ranije dijagnostikovane bolesti i dugog sedenja u kolima sada oseća bolove u celom telu.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike