Nišlijka preživela pravu dramu: Sletela sa puta, 24 sata bila zarobljena u automobilu

29.11.2021

14:28

0

Vozilo je sletelo s puta u blizini seoskog groblja na putu ka banji Topilo

Nišlijka preživela pravu dramu: Sletela sa puta, 24 sata bila zarobljena u automobilu
Ilustracija/Profimedia

Samo pukom srećom jedna Nišlijka (65) izbegla je teže posledice nakon banalne saobraćajne nesreće koja se dogodila minulog vikenda u niškom selu Paljina.

Naime, ona je svojim vozilom „fiat punto“ sletela s puta u ataru ovog sela i nakon toga ostala zarobljena u automobilu skoro 24 sata. Spasena je zahvaljujući jednoj prolaznici, koja je alarmirala hitne službe, pa je žena izvučena iz automobila i potom medicinski zbrinuta.

Vozilo je sletelo s puta u blizini seoskog groblja, na putu ka banji Topilo.

- Jedna meštanka je prvi put primetila automobil pokraj puta u subotu oko 14.30, kao i ženu na mestu vozača, ali joj u tom trenutku ništa nije bilo sumnjivo. Međutim, kada je u nedelju oko podneva ugledala automobil na istom mestu, pozvala je policiju, a alarmirana je i Hitna pomoć. Žena je, nakon pružene medicinske pomoći, u dobrom opštem stanju odvezena kući u Niš – navode izvori upoznati sa ovim slučajem.

Ona nije bila u mogućnosti da pozove pomoć jer joj se ispraznila baterija na mobilnom telefonu. Imala je sreće da je u vozilu imala nešto hrane, što joj je olakšalo čekanje na spasioce.

Bonus video

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti