Radovi na putevima širom Srbije, izmenjen režim saobraćaja

23.11.2020

07:52 >> 08:00

0

Autor: Jovana Vrećo

Putevi Srbije apeluju na vozače da budu maksimalno oprezni i prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima

Radovi na putevima širom Srbije, izmenjen režim saobraćaja
Copyright Pixabay

Putevi Srbije apeluju na vozače da budu maksimalno oprezni i prilagode brzinu kretanja zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

Na auto-putu E-75, petlja Horgoš, do 30. novembra od 7 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji u smeru od Subotice ka Novom Sadu.

Pročitajte još: Vozite sporije, ima poledice na putevima

Radovi se izvode u voznoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj je preusmeren u preticajnu saobraćajnu traku.

Na putu Kneževići – Bela Zemlja – Užice (Mačkat), zbog radova na mostu “Sušica” na snazi će danas i sutra biti potpuna obustava saobraćaja.

Na auto-putu E-763, tunel Brančić, zbog radova na ispitivanju tunelskih cevi je zatvorena leva tunelska cev, do 27. novembra.

Na auto-putu E-75, Batajnička petlja, do 27. novembra od 7 do 17 č radiće se na vijaduktu, u smeru od Novog Sada ka Beogradu. U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične policije u 07.45 časova na graničnim prelazima Batrovci i Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 60 minuta, a na prelazu Horgoš, na izlazu, oko 90 minuta.

Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz zemlje, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na ostalim graničnim prelazima nema zadržavanja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike