Jedinstvena manifestacija u svetu: Prijepoljici i ovog leta pored Lima biraju najbolju snajku i zeta

30.06.2024

18:52

0

Da bi atmosfera bila potpuna, vrši se i izbor najbolje riblje čorbe

Jedinstvena manifestacija u svetu: Prijepoljici i ovog leta pored Lima biraju najbolju snajku i zeta
Copyright RINA

Prijepolje je grad reka i zato su još jednom iskorišćene prednosti Lima i Mileševke i na njihovim obalama organizuje se u subotu 6. jula jedna od najlepših i najposećenijih manifestacija kod nas - Limski darovi.

- Manifestacija je jedinstvena u svetu jer je jedino Prijepolje odlučilo da oda priznanje svojim najboljim zetovima i snajkama, a ima ih mnogo, iz raznih krajeva sveta. Svi oni okupe se tog dana i bore se za titulu najboljeg, a nije im lako, jer preporuka ide od svekrve i tašte - kažu za RINU organizatori.

Da bi atmosfera bila potpuna, vrši se i izbor najbolje riblje čorbe a u kotlićima se osim ribe krčka i umeće, veština i želja svake ekipe da ponese titulu najbolje. Celodnevno druženje začinjeno je zvucima dobre muzike u kojima uživaju i učesnici ali i prolaznici.

- Budite naš gost od 4. do 7. jula i uživajte u sjajnim koncertima na manifestaciji PP FEST ali i ne propustite da "siđete do reke" i da uživate u jedinstvenoj manifestaciji Limski darovi koja obećava samo dobar provod i druženje - pozivaju iz Turističke organizacije Prijepolje.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike