Herojski čin kod Topole! Svedočio prevrtanju "audija", pa odmah priskočio u pomoć, evo šta je uradio da bi izvukao povređenog

04.06.2024

11:26

0

Saobraćaj na ovoj deonici se odvijao par sati usporeno jer je policija vršila uviđaj

Herojski čin kod Topole! Svedočio prevrtanju "audija", pa odmah priskočio u pomoć, evo šta je uradio da bi izvukao povređenog
Copyright RINA

Na magistralnom putu Topola – Mladenovac u selu Krćevac došlo je do teške saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila "audi a3" izgubio kontrolu nad vozilom, sleteo sa puta i završio u kanalu prevrnut na krov.

- Video sam vozilo potpuno prevrnuto na krov, zvao sam, ali niko se nije odazivao. Našli smo motornu testeru i raskrčili rastinje da bismo prišli do vozača koji je, na svu sreću, bio živ i koliko-toliko dobro u tom momentu. Brzo smo pozvali Hitnu pomoć iz Topole koja ga je odvezla na pregled -  kaže za RINU jedan od očevidaca koji je pomogao vozaču da izađe iz prevrnutog auta.

Prema prvim nezvaničnim informacijama sa terena, do ove saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač iz "audija" pokušao da izbegne direktan sudar sa vozilom koje je dolazilo iz suprotnog smera. Tom prilikom vozilo je sletelo s puta i prevrnulo se na krov, a rastinje koje se tu nalazilo najverovatnije je spasilo ovog vozača.

Saobraćaj na ovoj deonici se odvijao par sati usporeno jer je policija vršila uviđaj. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike